Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kissxsis

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widziałem wyszło OVA ( które jeszcze cały czas wychodzi ) przed serią TV. Chciałbym zapytać jaka jest kolejność oglądania żeby to miało ręce i nogi.

Zdążyłem wcześniej już przeczytać opis i zdaje sobie sprawę co tam będzie w anime.. co może być :D 

Lubię komedie ale na co dzień oglądam - thrillery / dramy / akcje / psychologiczne /...romanse też czasami. Wpadłem na pomysł, czemu nie obejrzeć tym razem jakiejś komedii? Więc zostało mi polecone Kissxis  Możecie także napisać kilka zdań co sądzicie o tym anime ( bez jakiś większych spoilerów xD, czy jest to dobra komedia + ewentualnie podać inną komedie lepszą od tego)

Z góry dziękuje za pomoc :) 

Opublikowano

jak lubisz komedie to obejrz cos porządnego, czyli great teacher onizuka, a nie jakies gowno o siostrach, ktore chca wyruchac brata..

XrgAYyk.png

Opublikowano

Dzięki za propozycje ^^ Zobaczę później GTO. Kissxis może faktycznie mało ambitne ( chociaż czasami nawet i takie mogą się okazać nie najgorsze ) ale nadal prosiłbym o podanie co się powinno obejrzeć w kolejności jako pierwsze...Okaże się po 2-3 odc :D 

Opublikowano

Akcja TV dzieje się gdzieś pomiędzy pierwszymi odcinkami OVA. Jak Keita próbuje się dostać do tej samej szkoły co jego siostry.

Myślę, że nie ma sensu oglądać 2 czy 3 odcinków ova, potem tv, a potem znowu oglądać ova. Polecam obejrzeć tv, a potem ova.

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...