Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mogę spaść?

xTreeemeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wbiłem prawilny Goldzik 5 i jest pytanie - czy mogę spaść poprzez przegrywanie do Silvera 1 czy tylko przez nieaktywność?

Opublikowano

Mówisz, jeżeli byś od teraz ciągle przegrywał? Nie. Masz tak zwaną ochrone newbie, która zapobiega spadnięciu przez chyba 2 - 3 mecze lub 1 :D

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Pomocnik
Opublikowano

Mówisz, jeżeli byś od teraz ciągle przegrywał? Nie. Masz tak zwaną ochrone newbie, która zapobiega spadnięciu przez chyba 2 - 3 mecze lub 1 :D

Ta tzw. ochrona newbie trwa tydzień B)

Opublikowano

Właśnie wbiłem prawilny Goldzik 5 i jest pytanie - czy mogę spaść poprzez przegrywanie do Silvera 1 czy tylko przez nieaktywność?

lose streak

­

Opublikowano

Jeśli masz 0 pkt po wbiciu do golda 5 i przegrasz nawet 7 razy to nie spadniesz. Jeśli zdobędziesz jakiekolwiek punkty i zaczniesz przegrywać na 0 to jest ryzyko, że możesz spaść. 

Pomocnik
Opublikowano

Jeśli masz 0 pkt po wbiciu do golda 5 i przegrasz nawet 7 razy to nie spadniesz. Jeśli zdobędziesz jakiekolwiek punkty i zaczniesz przegrywać na 0 to jest ryzyko, że możesz spaść.

Wtf ?

Od dnia, w którym wbił golda V ma tydzień ochrony, nie może spaść. Może nie mieć punktów, może mieć i spaść na 0, to nie ważne, w tym pierwszym tygodniu nie spadnie nawet, gdyby przegrywał wszystkie mecze. Natomiast, jak skończy się ten tydzień ochrony, to już może normalnie spaść jak przegra za dużo mając 0 lp. Tyle ;)

Opublikowano

Ciagle losy :x tak da sie spasć przez nieaktywnośc raczej nie.

Przez nieaktywność jest możliwe spadnięcie do niższej dywizji.

Z golda nie da się spaść do silvera, już dawno w patchu 4.x.x to zmienili... ;)

Pomocnik
Opublikowano

Przez nieaktywność jest możliwe spadnięcie do niższej dywizji.

Z golda nie da się spaść do silvera, już dawno w patchu 4.x.x to zmienili... ;)

Nie da się spaść przez nieaktywność ;)

Opublikowano

Nie da się obojętnie czy będziesz nieaktywny czy będziesz ciągle przegrywał. Zmienili to już dawno. Dlatego tak dużo Goldów jest.

Opublikowano

Nie da się spaść przez nieaktywność ;)

Ochrona nie trwa tydzień. Trwa dopóki nie wbijesz ileś lp, i jeżeli spadnie ci Znów do 0, możesz spaść.

Co do aktywności, możesz spaść. Jeżeli nie grasz około miesiąca spadasz, jak to było nie raz u kumpli.

Opublikowano

Najpierw bylo ze nie dalo sie spasc w ogole do nizszej ligi (nie mylic z dywizją)

Pozniej zmienili ze da sie spadac.

A jeszcze pozniej zmienili ze w silverze i goldzie nie da sie spasc przez nie aktywnosc, lecz przez przegrywanie nadal mozna.

Pomocnik
Opublikowano

Ochrona nie trwa tydzień. Trwa dopóki nie wbijesz ileś lp, i jeżeli spadnie ci Znów do 0, możesz spaść.

Co do aktywności, możesz spaść. Jeżeli nie grasz około miesiąca spadasz, jak to było nie raz u kumpli.

Nie wiesz, to się nie odzywaj. Wbiłem golda tydzień temu, to chyba wiem lepiej ile trwa ochrona kolego ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngThe KondziX멍청한 spokojnie. ochrona jest dopoki nie zagrasz gierki ale maks trwa tydzien. Jezeli przegrywasz to spadniesz dopiero jak bedziesz mial mniejsze mmr niz

ten co sie aktualnie na pierwszym miejscu znajduje w dywizji nizej .

Bullet for my Valentine <3

Pomocnik
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngThe KondziX멍청한 spokojnie. ochrona jest dopoki nie zagrasz gierki ale maks trwa tydzien. Jezeli przegrywasz to spadniesz dopiero jak bedziesz mial mniejsze mmr niz

ten co sie aktualnie na pierwszym miejscu znajduje w dywizji nizej .

Ochrona trwa tydzień, nie zależnie czy zagram czy nie ;)

Opublikowano

Nie wiesz, to się nie odzywaj. Wbiłem golda tydzień temu, to chyba wiem lepiej ile trwa ochrona kolego ;)

Ja? Po prostu miałeś wysokie mmr i nie spadles wiec nie gadaj.

Ochrona trwa do ileś lp, potem możesz spaść.

Pomocnik
Opublikowano

Ja? Po prostu miałeś wysokie mmr i nie spadles wiec nie gadaj.

Ochrona trwa do ileś lp, potem możesz spaść.

Nie trwa do iluś lp tylko tydzień, zrozum to w końcu. Jak masz rangę nowicjusz nie możesz spać niżej, a ranga nowicjusz po wbiciu golda utrzymuje się przez tydzień, wbiłem 50 lp i dałem miałem nowicjusza więc nie próbuj wmawiać mi jakiś głupot... Btw. Mmr miałem, zwalone B)

Opublikowano

Nie trwa do iluś lp tylko tydzień, zrozum to w końcu. Jak masz rangę nowicjusz nie możesz spać niżej, a ranga nowicjusz po wbiciu golda utrzymuje się przez tydzień, wbiłem 50 lp i dałem miałem nowicjusza więc nie próbuj wmawiać mi jakiś głupot... Btw. Mmr miałem, zwalone B)

Aktualnie mam rekruta, zobaczymy czy pójdzie jak wbije lp.
Opublikowano

Da się spaść.. Jak nie będziesz grał to nie spadniesz (mowa o gold, silver).

Ale jak przewalasz gierki to spadniesz w końcu.. jakby była ochrona na zawsze przed spadnięciem z golda/silvera to by ludzie trollowali gierki "a bo i tak nie spadnę"

By macie ziemniaka zamiast mózgu.

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...