Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Volibot problem..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Volibotem mianowicie wszystko działa jak należy niestety kiedy odpalam 2 konta na raz na jednym koncie mam problem z pierdol..ym firewallem (mimo, że wszystko jest wyłączone) na jednym koncie wszystko działa dobrze, zaczeło się tak dziać od godz 17 wczorajszego dnia a tak bot chodził kilka dni na 2 kontach normalnie. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Ja też mam problem nie bede zakładał nowego tematu tylko opisze go tutaj moze ktos pomoże.

Mianowicie po uruchomieniu bot wybiera postac ktora wpisze w configu lecz zawsze robi build pod support nawet jezeli pickuje ashe lub varusa, i drugi problem postać po prostu feeduje ( pada > wstaje > biegnie > pada ) i tak ciagle.

Ktoś wie co jest nie tak?

Opublikowano

Musi piknąć postać kompatybilną najlepsza jest Annie do tego, inaczej postać tylko followuje kogoś i nic nie robi tak naprawdę.

Co do mojego problemu opisałem go dokładnie, napisałem, że przy działaniu jednego konta na bocie wszystko śmiga natomiast kiedy odpalę 2 konta, to na którymś wywala mi firewalla albo w konsoli volibota mam Launching po chwili Restarting client i tak w kółko. 

Potrzeba czegoś jeszcze, czy nadal nie jasno ? 

Opublikowano

Też mam ten problem, dzisiaj się to jakoś zaczęło :|

U mnie wczoraj koło godz 17 przed tym bot chodził całą noc i do południa nawet dc nie było ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...