Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Pl][All] Easymetin2 Na Serwery Globalne

mtox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole zjebany ten bot jakiś działał na pl na s1 normalnie i wyłączyli pra i już nie działa "metin2client.bin przestał działać albo mi się wydaje albo zjebałeś tego bota

85717998364074106058.png
Opublikowano

Ja pierdole zjebany ten bot jakiś działał na pl na s1 normalnie i wyłączyli pra i już nie działa "metin2client.bin przestał działać albo mi się wydaje albo zjebałeś tego bota

Kurwa mać! Stary czytasz Ty forum? Zapewne masz win7 a jak pisałem miliard razy bot nie działa na niektórych serwerach! O dziwo na Xp chodzą wszystkie serwery. Nie ja zjebałem tego bota tylko tak go twórca zrobił, pobierz sobie normalną wersję i zobacz, że też NIE DZIAŁA! Ponadto nikt Ci nie każe używać mojej... Dodatkowo jak byś śledził informacje o tym bocie na forum to byś wiele wiedział....

PS to, że raz sie uruchomił nie znaczy, że będzie działał....

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

A ja mam problem z tym włanicza sie ładnie pieknie wszystko gites a po chwili niebieski ekran i jakies napisay i resetuje mi komputer co jest moze ktos mi pomoze Moje gg19894844 ?????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A teraz mam taki Problem, dziala exp normalnie bierze poty itd, ale gdy wywali z gry i ponownie sie laczy to jak juz wejdzie to odrazu blad metina, i musze zamknac aplikajcie, tzn tak jak by sie zawiesza mam win 7 wszystkie latki itd To przez bota czy serwer gram na 20?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

O i jeszcze tzn nie moge 2x wejsc raz wejde i chce zmienic ch to sie nie da blad (taki blad po probie przelogowania sie albo jak wywali i chce wejsc spowrotem):

beztytuutbe.jpg

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zobacz czy wejdzie Ci na inny serwer. Zainstaluj frameworka 4.0 rc. Wklej 6 moich plików locale i nie patchuj już metina.

Opublikowano

• Framework 3.5

• SP2 do Win XP

To proces od aktualizacji automatycznuch. Proces się wyłączy jeśli wyłączysz uługę (win+r > services.msc > Aktualizacje Autom > Wyłącz)

spoolv .exe to proces systemowy, ten 2 nie wiem.

Kaszana w systemie, polecam reinstall

Tu to już w ogóle bez komentarza.

Te boty już nie działają.

Na gg nie napisze bo od spamu potem sie nie mogę odgonić i ludzie trują dupę. Jak wszyscy to wszyscy.

Również pozdrawiam

Opublikowano

Poprawnie, tak własnie powinno być ( dopisek .bin jest typem pliku) ..

Zrób obejście, wklej do folderu z grą i napisz czy działa wtedy - > odpal przez obejście.

18706.png

Hah ! Problem z Mu-Online , Metin2 , Tibia lub innymi znanymi Grami Online ? Nie wachaj się, pisz na PW !

Zbieram + i 5* :) Zapraszam na profil :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...