Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Pl][All] Easymetin2 Na Serwery Globalne

Hujek33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc. Włączam bota i nic nie da sie robic ,są listy serverow i nic . Mam win 7 uruchamiam jako admin. A jak bot działal to się nie pocił

Opublikowano

Ładnie wszystko smiga poza tym że po dedzie bot jakby sie scina. All ustawienia reset.... i postac zazwyczaj zostaje w miejscie albo wroci na spot ale lurowanie jest odznaczone. Czym to moze byc spowodowane ?

Opublikowano

A jak ja che sie wlogowac na bota to pisze cały czas bad pasword wpisywałem tez testing2 123456789 i nic dalej bad pasword próbowałem załozyc nowe konto i pisze ze ejstracja nieudana nie wiem co mam robić?Pomocy!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam Problem. Gdy Zrobiłem Wszystko Tak Jak Napisałeś i Chcę Odpalić Easy Metin2.exe to wyskakuje mi białe okno i nic ;| proszę o odp

Pokaż ss i szerzej opisz swój problem.

@oftop aaa!!! 800 postów xD

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Mam gg ale nie rozdaje bo potem się od spamu nie mogę odgonić - od takich rzeczy jest forum.

Opublikowano

Problem naprawiony we własnym zakresie, bot śmiga :* , tyle że Multi Hack v7.0 nie chce się odpalić :/ " Aplikacja nie została właściwie zainicjowana ..."

Dzieki i pozdrawiam -> Poza tym zachęcam Cię do dalszej pracy, bo efekty są świetne :*

18706.png

Hah ! Problem z Mu-Online , Metin2 , Tibia lub innymi znanymi Grami Online ? Nie wachaj się, pisz na PW !

Zbieram + i 5* :) Zapraszam na profil :)

Opublikowano

PUBota nie da się wyciągnąć a co moda kamera to nie jestem pewien czy działa i jak na razie nie mam czasu na testy.

Opublikowano

Mam taki problem kiedy chcem wejść już przez tego bota na metka to mi sie zamyka wszystko zrobiłem tak jak trzeba a tu odpalam bota loguje się klikam uruchom metin2 i wyskakuje mi na sekunde okno metin2 i sie zamyka co mam zrobić??

Kocham mpcforum.pl!!!

mythbusters_logo.jpg

Pomogłem? To daj '+' Nie pomogłem? Też mógłbyś dać '+'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...