Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy exploit? O.o Pauzowanie gry

JestemRobotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj graliśmy z kolegą mecz, aż nagle dostaliśmy pingu 5000 i zapauzowało wszystkim gre. Pisało, że trwa próba odnowienia połączenia. Trwało to około 2 minuty, po czym na czacie ukazał się taki oto komunikat jak na poniższym screenie.
Ta pauza była dosłownie co pare minut, i za kazdym razem ten napis wyskakiwał. Toxicbannnana to caitlyn z enemy.
O ciul tu chodzi? :O
http://i.imgur.com/sRueud9.jpg

Opublikowano

był to drophack, gdy ktoś nie chce wyrzucic gry tylko ją zapausować, to wtedy pisze ze randomowo ktoś wjebal pause, wiem bo sam jestem w posiadaniu drophacka i wlasnie tak to dziala

pozdrawiam

Opublikowano

Za bardzo nie możliwe jest, aby exploit coś by takiego zrobił. Musiał by ingerować w sam serwer rito, a to prawie nie wykonalne.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

@Kodzi12

To jest drophack każdy to zna i wie jak działa, więc co ty gadasz że to jest nie możliwe jak to jest od dawna.

Kappa, nie używałem drop hacka więc nie wiem. Myślałem że crashuje tylko gre ^.^

Wycofuje swe słowa.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Pomocnik
Opublikowano

Lol pauza na normalu, ciekawe xD Jak to jest dophack to w sumie możesz wysłać do riotu jak dasz te screeny.

Pomocnik
Opublikowano

Tak czy siak jak by miał sens drophackowac na normalu ?

Dla zabawy, żeby powkurzać innych ; p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...