Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami

SamFlynN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

słuchajcie, mam problem odnośnie lagów w grze, czasami po 3 min gry nie mogę się ruszyć, a po chwili mnie z niej wywala i pojawia się ten durny pasek na środku ekranu z ponownym połączeniem. Internet mam taki jak widać poniżej, nie jest to wina mojego sprzętu, próbowałem naprawić pliki, ale dało to szemrany efekt. Jakieś propozycje, zanim spróbuję reinstalacji gry?

Opublikowano

Też miałam takie problemy, to nie wina internetu. Riot coś popsuł i niestety takie rzeczy się dzieją.. Raz na rankedzie dostałam 2 razy dc, gdzie musiałam zresetować lola, a mój mid wrócił w 19 minucie. ;)

Opublikowano

Miałem podobny problem, ale mi naprawienie clienta pomogło. Sprawd ź jave, i przereinstaluj grę całkowicie.

Pomocnik
Opublikowano

Ja wczoraj grałem bardzo długo (11-23) i w żadnej grze nie zdążyło mi się aby komukolwiek lagowało, wiec wątpię, że to riot.

Opublikowano

Ja wczoraj grałem bardzo długo (11-23) i w żadnej grze nie zdążyło mi się aby komukolwiek lagowało, wiec wątpię, że to riot

Wina jest po stronie riot bo mogę grać w inne gry nie mieć żadnego dc/laga a w lolu 5-10 na  mecz tyle że to się zaczęło od patcha 5.3

Pomocnik
Opublikowano

Wina jest po stronie riot bo mogę grać w inne gry nie mieć żadnego dc/laga a w lolu 5-10 na  mecz tyle że to się zaczęło od patcha 5.3

Może masz coś uszkodzone w plikach ?

Opublikowano

To rito coś zwalił, aktualnie 3 rankedy wje.. przegrałem przez ping (moi typkowie też mieli lagi i enemy). Nie gram dziś więcej i ide spać.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Ja miałem na odwrót, 2 patche wcześniej ping skakał od 50 do 500, nie dało się grać, obecnie mam stały 50 i 0 lagów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...