Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , wrócilem do SKILLA ,grałem ostatni raz zaraz po jej wyjsciu i niezbyt mi sie wtedy spodobała .

Wiec do sedna.

Czy fast  spawn zjada SP? bo ponizje 20k SP widze nie da sie uzyc go , ale czy jak ma sie 20k+ to korzystanie z fast spawnu zjada hajs?

Czy dostepnosc hackow jest duza/ ( nie dla mnie ja iepotrzebuje , pytam czy moje podejrzenia o niektore osoby sa podstawne.

Czy opłaca sie kupowac wyposazenie? mam na mysli buty etc

Jak to jest z tym VIP wyczytałem gdzies ze dostaje sie go za logowanie codziennie ale czy to prawda?

Bo o tyle o ile lubie wydawac hajs na gry o tyle ceny w SKILLu sa chore i na dodatek szkoda mi jakos dorabiac GFów.

Kiedy opłaca sie naprawiac bronie? Jak sa juz na wyczerpaniu czy jak?

Narazie tyle  jak cos sobie przypomnie to napisze.

Opublikowano

1. Niestety szybki spawn zjada coś sp nie powiem ci ile dokladnie.

2. Z hackami jest różnie, większość jest płatna ale też są amatorzy którzy mają własne, a przede wszystkim też u niektórych macro robi swoje. Więc w większości przypadków to mogą być hacki lub ktoś kto ma prawdziwego skilla

3. Ja przez całą swoją grę nie inwestowałem w to i moim zdaniem jest to zbyteczne.

4. Gdy kupisz sobie vip dostajesz punkty codziennie nie ważne czy się zalogujesz, oczywiście vip ma swoje korzyści bronie których nie trzeba naprawić i lepsze celowniki. Ja osobiście nie inwestuję w gry i jakoś dobrze mi idzie bez tych dodatków za Cash.

5. Ja bronie przeważnie naprawiam bo 3-4 meczach.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...