Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OD bronze 3 do silvera uda nam się ? W ILE ?! :D

ArachnoBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam no zwięźle,krótko i na temat także będę tu publikował ssy z przegranych i wygranych gier i idziemy od bronze 3 do silvera i zobaczymy czy uda się i w ile.

28.02.2015 (sobota) gry:

1) Czas rozpoczęcia tak około 20;40 czas zakończenia około 21:10.

Wygrana/Przegrana: Wygrana.

Czas trwania: 36 minut i 57 sekund.

Pozycja na jakiej grałem,oraz postać: Mid (Akali).

Posiadane LP przed wygrana: 0

Posiadane LP po wygranej: 26

Screen: 50064b8de3d5d60a.jpg

Opublikowano

Wiesz co stary, lepiej by było, gdybyś dał ss -y ekranu końcowego niż tak pisał :)

Wiem,ale akurat tej gry nie miałem ss'a końcowego :).

28 lutego 2015 roku.

2) No,żeby brzydko nie napisać kijowa gra team flamowal  jungler nie gankował,aż nawet się zrymowało..Woleli chodzić solo niż "together"..Ja mam staty takie lipne,że się w pale nie miesci. SS:

c1560ea573cf82e9.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Dat Ryms B) Btw. Kayle Ci trochę utrudniała gra swoim ultem pewnie :) Mnie też to wkurzało, a w sezonie 4 miałem gier Akali w ... bardzo dużo. Jak Kayle dobrze da ulta, to całe combo w dupe, a szczególnie teraz, po nerfie ;d

Opublikowano

Gra była spoko na początku zgarnąłem 4 kille,ale annie mnie tez składała.Staty w sumie mogły by być lepsze,ale źle nie było.Mam nadzieję,że jak najszybciej wyjde do B2 a nie,że przegram i znów będę mieć 0 LP.

SS: 0e8a63d7d6e651fd.jpg

Dat Ryms B) Btw. Kayle Ci trochę utrudniała gra swoim ultem pewnie :) Mnie też to wkurzało, a w sezonie 4 miałem gier Akali w ... bardzo dużo. Jak Kayle dobrze da ulta, to całe combo w dupe, a szczególnie teraz, po nerfie ;d

Tak kayle mi utrudniała nie tylko ultem,ale też swoim skillem,że bije na dystans. :D

Opublikowano

Witaj, powodzenia, troszke słabe MMR masz :P

Witam i dziękuję :) Wiem,że mam słabe MMR. Niestety. 

8a058e80d5699de2.jpg

Opublikowano

Gratzy za wygrania useless shitem yasuo, tak btw masz teraz 69 lp, przypadeg?

­

Yasuo nie jest taki uselles jak to się wydaje,ale są postacie o wiele lepsze. :) Przyapdeg ? Nie sondze. Zabieram się do kolejnego rankeda ! Nie miałem wyboru i muszę iść na ADC.ADC nie jest zbytnio moja dobra strona,ale sproboje grać jak najlepiej.Mamy typa niby smurf z platyyny,ale czy rzeczywiscie ? Po grze wrzuce ss ! :D

Opublikowano

Wyszło inaczej,zamieniłem się z pewna osoba i dostalem annie.Było spoko miałem staty 4/0  niszczylem elise i w ogóle.No i lee sin też spoko pomagał,gankowal chronił.Zachowywal się naprawde jak gracz z platyny bo to jest platyna sprawdzałem jego prawdziwe konto.Później vlad zaczął padać na topie od kayle i nafeedował ją od 4/0 chyba nie rozumiał,że ma grać defensywnie.Caitlyn też dobra nie była.Vladimir zaczął flamić tak samo jak Polak taric,aż wstyd mi za takich.Lee sin może nie ukończył z dobrymi statami,ale grał dobrze. Pozdrawiam Ciebie lee sin  ;)  SS: ffd5bd4722cb467a.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Jak ktoś Cię wyzywa, nie odpisuj mu. Marnujesz tylko czas, oraz tworzysz nie miła atmosferę, mój kumpel jak miał serię do platyny to tak tryhardował, że wygrał grę jak jego adc w drużynie miał 2/22 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...