Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie resy?

mati23222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Odzyskalem mego starego luka który był pusty, teraz mam WK 99j+5 i krysztale u5+5 i nic więcej. Nadal gram na głównej postaci jednak chce zrobić tego luka. Jakie resy polecacie na początek które będą bardzo tanie (później zmianie na komplet z B ) mam na myśli jakieś kombinacje z harezumble bo niektórzy je polecają lub dajcie inne propozycje (chce mieć rasy na all, jednak nie piszcie kup morskie albo kamyki bo ja załatwie je końcu gdy juz będę miał to co zaplanowalem, nie chce tez mieć wszystkiego w hazach podawajcie np: hazy duszy i jakieś tam (buty i rękawice oczywiscie))

Opublikowano

Polecam buty północy s5 -> dadzą Ci 25% + na światło i mrok + rękawice zmierzchu po 25% na światło i mrok i masz 50% + na światło i mrok. 

Zaś na ogień i wodę Ogniste rękawice s5 -> również po 25% na wodę i ogień i buty duszy także po 25% na ogień i wodę i razem 50%+ na ogień i wodę w rękawicach i butach. 

- Resy morskiego widoku (na sum6 komplet res 56/84/56/84, pojedyncza sztuka daje 4/6/4/6),

- Kamiennej skóry (na sum6 komplet res 70/70/70/70, pojedyncza sztuka daje 5/5/5/5),

- Srebrne bandy rozbójników (na sum6 komplet res daje 140% na wode i światło, pojedyncza sztuka daje 0/10/10/0)

- Mistrza rozbójników (na sum6 komplet res daje 140% na ogien i mrok, pojedyncza sztuka daje 10/0/0/10).

Zakładając buty mistrza i srebrne rękawice (lub odwrotnie) sum6 daje nam to res 70% na wszystko jak w przypadku kamiennych.Wszystkie te resy są na 75lvl i wypadają tylko na akcie 5 (poniżej 70lvla nie dasz sobie tam rady), lecz jak chcesz możesz kombinować i wrzucać je na resy z niższym levelem zeby móc założyć. Ustawiłem je według ceny - najtańsze są morskie, chodzą po 80-150k, potem kamienne 150-250+, srebrne 1kk+, mistrza 3kk+ na s1 oczywiście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...