Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napisz na czacie, że jesteś smurfem z Diamentu...

Liderex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile razy mieliście taką sytuację w której jak tylko napisaliście, że jesteście smurfem z Diamentu zostaliście automatycznie od początku gry do końca zjechani z gównem pomimo, że macie staty 20/0, carrujecie grę a i tak flamią tylko was. Obojętnie im jest, że top ma 0/10 czy adc, najważniejsze jest dla nich by jechac po was bo przecież jesteście Diamentu.

Ja osobiście miałem takich sytuacji dużo. Prawie zawsze jak tylko zdradziłem jaką mam dywizję na innym koncie.

Opublikowano

Może i nie jestem z Diamentu, ale miewałem sytuacje, że dodawało mi do teamu takiego smurfa i była podobna sytuacja, że każdy go wyzywał :/

Ale cóż tak to jest... Ponieważ teraz wiele graczy pisze jakieś bzdury, piszą, że są smurf'ami, a tak naprawdę nie są, tylko po to żeby ktoś zwolnił im linie czy cuś ;x

IXLcQct.png

Opublikowano

W wielu grach tak jest :) I po każdej śmierci piszą coś w stylu "smurf ..." po prostu oczekują od ciebie 50/0 w 8 minucie bo jesteś "smurfem".

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Też mnie to w*****a, jakby d1 nigdy  nie dostał w morde od g5, bo np. zapomnial uzyc ignite gdy divowal..

Opublikowano

Założyłem ten temat bo mnie to już wkurza, mam nowe konta 30 level. W każdej grze średnio 25 kill wygrywam zawsze linie, robię ganki innym a oni po Tobie jeszcze jadą jak choć raz umrzesz... 

Dzieci mają ból dupy, że grasz lepiej od nich, nawet jak podasz im nick do swojego konta to i tak zaczną na /all czacie kpić z Ciebie i pisać, że kłamiesz itd.

A co do 1 vs 1 po meczu to już tak miałem z 50 razy. Później na 1 vs 1 jechałem takiego gościa jak śmiecia tak jak on mnie wcześniej.

Opublikowano

Założyłem ten temat bo mnie to już wkurza, mam nowe konta 30 level. W każdej grze średnio 25 kill wygrywam zawsze linie, robię ganki innym a oni po Tobie jeszcze jadą jak choć raz umrzesz... 

Dzieci mają ból dupy, że grasz lepiej od nich, nawet jak podasz im nick do swojego konta to i tak zaczną na /all czacie kpić z Ciebie i pisać, że kłamiesz itd.

A co do 1 vs 1 po meczu to już tak miałem z 50 razy. Później na 1 vs 1 jechałem takiego gościa jak śmiecia tak jak on mnie wcześniej.

To chyba masz pecha.

Btw. nie wiem co to za powód do dumy, że dominujesz swoimi umiejętnościami nad graczami z brązu / srebra / złota czy nawet nad unrankedami. 

Opublikowano

No ja tam ostatnio miałem smurfów korean challenger duo bot 0/20 w 10 minucie + około 40 farmy razem (supp + adc)

Opublikowano

już samo pisanie w grze że jesteś smurfem stawia Cie poniżej poziomu przeciętnego gracza, chełpisz się swoją dywizją ? postaw się na ich miejscu taki człowiek myśli sobie "co za pajac przyszedł z nowym kontem chwalić się że ma diament - szuka fanów czy co"

wiem że wielu graczy ma tak jak ja - tzn. siedzi cicho a jak ktoś coś takiego pisze to po prostu blokuje sie mu chat bo wiadomo że później zaczyna pisać ( skoro już na początku gry nie umie ogarnąć języka i trzymać za zębami to skąd się tu znalazł to jak ma później usiedzieć cicho kiedy będzie wygrywać / przegrywać ) a czytanie tysiąca wiadomości o tym jaki to on dobry nie jest z czasem staje się po prostu żenujące. 

Chcesz się pochwalić z jakiej jesteś dywizji na low lvl ? udowodnij to statystykami ale nie pisz bzdur na chacie bo wkurzasz większość osób z lobby.

16k7y4p.png

Pomocnik
Opublikowano

Częściej zdarza się, że ktoś pisze, iż jest smurfem z diaxa a kończy 0/20 grając na silverka na topie B)

Opublikowano

Najlepsze sa jajca jak ktos pisze ze jest z diamentu i przewala gre i jeszcze zwala na team a jak mu napiszesz ze jest diamond noob to gosc dostaje zacieżu :D A co do tematu to naprawdę nwm po co go było zakładać , żeby chwalić się ze jest najlepszy ?! Wtf ?!

Opublikowano

już samo pisanie w grze że jesteś smurfem stawia Cie poniżej poziomu przeciętnego gracza, chełpisz się swoją dywizją ? postaw się na ich miejscu taki człowiek myśli sobie "co za pajac przyszedł z nowym kontem chwalić się że ma diament - szuka fanów czy co"

wiem że wielu graczy ma tak jak ja - tzn. siedzi cicho a jak ktoś coś takiego pisze to po prostu blokuje sie mu chat bo wiadomo że później zaczyna pisać ( skoro już na początku gry nie umie ogarnąć języka i trzymać za zębami to skąd się tu znalazł to jak ma później usiedzieć cicho kiedy będzie wygrywać / przegrywać ) a czytanie tysiąca wiadomości o tym jaki to on dobry nie jest z czasem staje się po prostu żenujące. 

Chcesz się pochwalić z jakiej jesteś dywizji na low lvl ? udowodnij to statystykami ale nie pisz bzdur na chacie bo wkurzasz większość osób z lobby.

Przecież napisałem wyżej, że zawsze wygrywam swoją linię, robię ganki innym i nawet jak mam 20/0 to i tak wyzywają tylko dlatego, że jestem z Diamentu:D ogarniasz? Bo widzę, że mało kto czyta co napisałem.

Nawet solo Dragona robię będąc miderem a i tak źle jeszcze tym bronzerom:D

Nigdy się nie chwalę dywizją, dla mnie Diament to jeszcze nie tak wysoko. Zazwyczaj w lobby często ktoś pisze, że jest smurfem z Platyna/ Diament i pytaj mnie więc jak grzecznie odpowiadam.

Gdy ktoś mi pisze, że jest smurfem to się cieszę i pomagam mu w grze jak najwięcej bo wiem że mogę w tf liczyć na jego pomoc i zazwyczaj tak jest. Pozostali z low elo zazwyczaj uciekają w tf i zostawiają Cie solo nawet jak było nas 5 vs 3:D. 

Najśmieszniejsze są sytuacje, gdy z drużyną mamy staty 30 do 10 a potem przegrywamy bo w każdym tf-ie uciekają zamiast wspólnie atakować. A jak reaguje team gdy daje się wskazówki? No właśnie znów flame.

Opublikowano

Najczęściej w niższych dywizjach jest tak, że ludzie piszą że smurfują żeby dostać swoją linie, a w rzeczywistości takim smurfem z diamentu nie są, może dlatego Cię wyzywają. Ja osobiście jak gram sobie na "boby" to nic nie piszę, tylko staram się grać jakiegoś carrego, ewentualnie jak w trakcie gry się sami zapytają czy smurf to wtedy odpisuje i tyle, ale osobiście nie polecam pisania w lobby "im smurf diax..." bo rzadko ludzie się cieszą, ze smurfa. Nie masz stuprocentowej pewności, że gierka Ci pyknie, sama miałam ludzi "im smurf pls give me mid" i typ robił 0/10 no to o czymś świadczy :P. Jedynie gdzie można zaufać, że ktoś smurfuje to wysoka platyna i diax, ale to też nie zawsze. :>

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Ja sam z kolega zawsze piszemy ze jestesmy djamond smurfy, a naprawde nie jestesmy. Liczymy na to ze nam oddadza linie, ale tak nie jest. Jestesmy jechani przez caly team przez cala gre :D

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...