Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które buty lepsze :O?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówię żeby nie patrzyć na cenę mogłem dać same obrazki to by problemu nie było :D

Znaczy sprawa wygląda tak że w kosza gram dość często na orliku ale jakoś nie potrzebuje do tego specjalnych butów.

Opublikowano

oczywiście z wyglądu te pierwsze, choć druga propozycja nie jest zła. patrząc też na pieniądze wybrałbym te drugie, z racji sporej różnicy w cenie ;)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Najlepsze Nike Air Max zdecydowanie.

No nie wiem rozjebały mi się po pół roku -.- i nie to nie były podróbki

@Edit

Aha i jakby co to ja podałem Nike Air force nie maxy jeśli o to Ci chodzi ;p

Opublikowano

w jordanach to jedynie do gry, nie wyszedlbym w nich do ludzi, predzej jordany 5 bym kupil

adasie tak 2/10 wygladaja, wolalbym pro play

te af'y calkiem calkiem w tym kolorze, pewnie bym je bral jesli mialbym wybierac z tych trzec par

­

Opublikowano

w jordanach to jedynie do gry, nie wyszedlbym w nich do ludzi, predzej jordany 5 bym kupil

adasie tak 2/10 wygladaja, wolalbym pro play

te af'y calkiem calkiem w tym kolorze, pewnie bym je bral jesli mialbym wybierac z tych trzec par

Jordany to także streetware nie żeby coś :P

Opublikowano

nie lubie koszy

ale 2 sa dosc ladne

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Jordany to także streetware nie żeby coś :P

sam chodze w jordanach ale 1 #klepiebiede ale w tych co podales srednio bym wyszedl, predzej w tej cenie 5 bym kupil

­

Opublikowano

Dżejsy imo,tylko może w jakiejś innej kolorystyce,łatwiej by było je jakoś dopasować do reszty. Sam śmigam w takich i bardzo je sobie chwalę. A jak nie Jordany to brałbym AFy,są nawet znośne.air-jordan-1-mid-nouveau-anthracite-avai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...