Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banują jeszcze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy za granie sobie na tej podstawowej katarinie, że szybciej skile spamuje jest banik? Kiedyś tam się ponoć bany sypneły masowe. Coś ktoś ?

Opublikowano

Nikt na forum nie skarżył się ostatnio na bany, więc myślę, że raczej bezpieczne. Tym bardziej, że dostała nerfa i mniej osób nią gra.

Pomocnik
Opublikowano

Nikt na forum nie skarżył się ostatnio na bany, więc myślę, że raczej bezpieczne. Tym bardziej, że dostała nerfa i mniej osób nią gra.

Rzeczywiście mniej B) . Btw. nie dawno był banwave za L# i tego typu pierdoły ;)

Opublikowano

nienie. Zostańmy przy katarinie, która po prostu szybciej rzuca combo. Tylko to będę używać. Czy ochrona jakoś się wzmocniła ?

Opublikowano

Nie będę przeklinać, ale na takich ludzi... Brak słów. Po prostu niektóre hacki da się wykryć, a niektóre nie. Np. nakurwianie spelami zza pleców...

Opublikowano

Nie będę przeklinać, ale na takich ludzi... Brak słów. Po prostu niektóre hacki da się wykryć, a niektóre nie. Np. nakurwianie spelami zza pleców...

A co to za różnica czy to bd katarina czy zoom hack ? bol to bol...

Banwave już był 25 lutego. 

http://forum.botoflegends.com/topic/50898-ban-report-thread-timeframe-patch-53/page-4

A, i różnica jest spora czy katarina czy zoomhack. Po prostu pomyśl czasami.

Opublikowano

Nie da sie spokojnie grac. bo co 2 miesiace sa banwavy teraz za bola i rozne gowna.

nie pierdziel, bo codziennie ludzie dostają bany a nie co 2 miesiące, dzień w dzień na jakimś forum widzę nowy temat o banowaniu (głównie za zoomhacka). Z tego co mi wiadomo za zoomhacka lecą bany bo rito kombinowało coś z ustawieniami kamery, przez co znaleźli sposób na wyłapywanie osób grających na zoomhacku.

Pomocnik
Opublikowano

nie pierdziel, bo codziennie ludzie dostają bany a nie co 2 miesiące, dzień w dzień na jakimś forum widzę nowy temat o banowaniu (głównie za zoomhacka). Z tego co mi wiadomo za zoomhacka lecą bany bo rito kombinowało coś z ustawieniami kamery, przez co znaleźli sposób na wyłapywanie osób grających na zoomhacku.

Wiesz co to banwave ? Mam wrażenie, że Ty chcesz sobie wmówić na siłe, że BoL jest bezpieczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...