Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3v3 Jungle

CisPK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mógłby mi ktoś dać jakieś porady co do junglowanie na TT ? Jeszcze niedawno można było kupować cały item na jungle i było okey, a teraz nie bardzo wiem co dokupywać do "maczety". Raz kupuje long sworda, raz armor, I nie wiem czy dobrze startuje bo zawsze zaczynam Od golemów ze smitem. Macie jakieś porady co do początkowych itemów i startowania w jungli ? 

Opublikowano

Buty maczeta i poty. Zawsze z teamem 3v3 gram w ten sposób i idzie spoko. Lepiej gankujesz/uciekasz dzięki butkom. Maczety tłumaczyc nie musze i potki to sustain. Jak grasz na jungli czyms co szybko autoatakuje/aa champion to start golemy i smite. Jak grasz tankiem/offtankiem co nie bazuje na aa to start od wilków. 

Pasjonat
Opublikowano

Zależy kim grasz i w co będziesz ulepszał potem maczete, oprócz niej możesz sobie kupić: buty ( do gankowania), cloth i poty jak nie masz AR w runach lub grasz squishy junglerem albo longa jak będziesz raszował jakiś item. Ostatnio głównie lee sinem grałem to kupywałem butki, ogólnie na twisted treeline movement jesta ważny.

.

Opublikowano

Zależy jaką postacią grasz, i jaką taktyką gracie czy chcecie iść po 1st blooda czy po prostu gracie normalnie, farmicie itd.

Opublikowano

Możesz też poczekać na respie aż uzbiera się kasa na przecierasz szlaków tropiciela, zanim pojawia się stworki w jungli to będziesz miał ten item.

860331433165800174608.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...