Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skript DazuDrop V1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

# Skript na Drop #
                                                                        #Autor:Daz1975(ja)#
                                                                     # Skype: gestem10101 #

Witam ja jestem daz a to jest moj pierwszy taki skript na drop pracowałem nad nim 2h , wiem malo lecz jest on naprawde dobry i prosze o docenienie ;)

#Co daje#
- Jak jest napisane powyzej,to jest skript na drop dzięki niemu gracze mogą wygodnie dropic ze stona zamiast z rudy :)
- Jest on naprawde wydajny i myślę,ze sue spodoba ;)
- Robilem go tak abyscie mieli najwieksza jakosc !
                                                                              #Komendy#

- /kamien -
Ta komenda pozwala zobaczyc jaki jest drop i ile dropi
                                                                              #Download#
Pastebin## http://www.pastebin.pl/view/085693e1            

Opublikowano

No to jeżeli zaczynasz to może wymysl coś nowego, coś, co jeszcze nikt nie napisał.

Co do skryptu:

Jak na początek to ok, ale zostaw to i ucz się Javy. Szkoda czasu na skript.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

jeżeli ty to pisałeś 2h to gratuluje.. Ja taki skrypt bym napisał w góra 7 min chociaż nie jestem prawie w ogóle doświadczony jeżeli chodzi o skrypty ehh i ta stopka nie potrzebna bo i tak każdy ma w d*pie autora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...