Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobber hack PL

KarySon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeśli będę używał mobber hacka na PLu na buffce to jest duża szansa że mi wykryją i dostane bana na główne konto?

To samo pytanie mam z fishbotem.

Opublikowano

Nie, ponieważ bociłeś na 1 postaci, czyli dajmy przykład grasz na osiedlu na bocie i banują po ip czyli twój cały blok 40 osób jest zablokowanych ?

no jakby się dowiedzieli, że to ty to już by cie tam nie było ;P taki przykład.

nie ma szansy no chyba, że na szamance będziesz używał cheatów itdt ;)

Ja kiedyś dostałem za to, że ustawiłem buff bota na moje konta i nie wiem wogóle jakim cudem co i jak ale spoko ;)

Opublikowano

Jeżeli będziesz używał buffbota na szamance,a expił inną postacią i GM napiszę Ci na PW na szamankę i nie odpiszesz,bo będziesz expił inną postacią,a postać będzie dalej wykonywała czynność,czyli buffowała to dostaniesz bana i według mnie będzie to ban na IP. ;)

Dasz linka do mobbera?

Mobbera masz w Kamermodzie http://metin2mod.tk/index.html

Nie

Opublikowano

Czyli jezeli bd expił sobie i szamanka bd ci buffała ty odpiszesz szamanka nie.To sprawdzą ip czy szamanka i twoje glowne konto ktorym expisz sa na tym samym ip jezeli tak to ban na 2 konta

/niereg. sygna

Opublikowano

Czyli jezeli bd expił sobie i szamanka bd ci buffała ty odpiszesz szamanka nie.To sprawdzą ip czy szamanka i twoje glowne konto ktorym expisz sa na tym samym ip jezeli tak to ban na 2 konta

Wystarczy,że nie dopisze szamanką,a ta nadal będzie buffać. Za to już jest ban. ;)

Nie

Opublikowano

nie odpiszesz na szamnce a bedziesz buffal inna swoja postac to logiczne ze to jest twa 2 postac tez twoja i ban na 2 postacie za powiazanie kont

Opublikowano

Dla wyjaśnienia jeżeli używasz botów na buffie w pobliżu gma to ma on prawo zbanować twoją postać główną tak samo jak buffa, ale jest strasznie małe prawdopodobieństwo, że taka sytuacja się wydarzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...