Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Wyjście przeciwnika z meczu i brak punktów

MoVinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, nie raz się spotykałem z czymś takim, że, gdy oponent przegrywał to nagle wywalało mecz, ale zaliczało mi go jako nie rozegrany. Zdarzyło się tak, że dwa razy z rzędu miałem mecz na tego samego przeciwnika i wygrywając z nim drugi raz tak samo wywaliło nas z meczu nie zaliczając mi wygranej. Jest jakiś sposób, aby w trakcie meczu wywalić jakby mecz, aby zaliczyło jako nie rozegrany, czy coś w tym stylu? 

Opublikowano

Możliwe, że był to trainer.

Ogólnie spotkanie nie powinno być zaliczane tylko wtedy, gdy się wyjdzie podczas remisu lub niekorzystnego wyniku.

Podczas prowadzenia powinna być zaliczone po meczu zwycięstwo i 3pkt.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

To się ciesz.. u mnie jest tak że Typ sobie wychodzi a mi dodaje przegraną .. i już kończy mi się cierpliwość do tej gry...

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

@Ravoner 
Rozumiem, że wg. Ciebie, gdy przegrywamy to powinniśmy móc wyjść z meczu i nie "dostać" przegranej, tak? :D

@JameS.
U mnie sami wychodzą często jeśli przegrywają, albo raczej po prostu poddają mecz w większości i wtedy zalicza mi wygraną, ale bywa i tak właśnie, że wywala z komunikatem, że jakiś błąd z połączeniem z UltimateTeam i wywala do głównego menu i nie, to nie serwery FIFY, bo przed tym nie ma żadnych lagów i zaraz od razu mogę bezproblemowo dołączyć do UltimateTeam. FIFA 15 odkąd kupiłem ani razu do mnie nie przemówiła :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...