Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DJ Sona

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14

Możesz zmienić sobie w plikach gry ale to tylko ty będziesz słyszał :)

Logicznie rzecz biorąc dałoby się coś takiego zrobić, prawdopodobnie podmieniając pliki z DJ Sony na swoje. :)

Ale dzisiaj widziałem kolesia co puszczał swoją :c

Opublikowano

A czy da się zmienić zwykłą scieżkę dźwiękową na DJ Sonę? W sensie żeby słuchać tych utworów nie posiadając jej

Opublikowano
33

@ssepae da się jeżeli pogrzebiesz w plikach.

Wszystko sie da tylko trzeba zrobić :P

A czy da się zmienić zwykłą scieżkę dźwiękową na DJ Sonę? W sensie żeby słuchać tych utworów nie posiadając jej

Możesz zmienić sobie w plikach gry ale to tylko ty będziesz słyszał :)

No okej. Tylko powiedzcie mi gdzie są te pliki i zrobić tak aby inni też słyszeli.

Pomocnik
Opublikowano

33

No okej. Tylko powiedzcie mi gdzie są te pliki i zrobić tak aby inni też słyszeli.

Tylko Ty ją będziesz słyszał, to będzie coś na zasadzie MKJ

Opublikowano

Tylko Ty ją będziesz słyszał, to będzie coś na zasadzie MKJ

Raczej nie tylko on, to prawdopodobnie słyszeli by wszyscy, skoro zmieniałby pliki gry w kliencie z DJ Sony :) MK Jogo działa zupełnie inaczej, niczego nie podmienia w plikach, tylko wizualnie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Raczej nie tylko on, to prawdopodobnie słyszeli by wszyscy, skoro zmieniałby pliki gry w kliencie z DJ Sony :) MK Jogo działa zupełnie inaczej, niczego nie podmienia w plikach, tylko wizualnie. 

XDDD to tak jakbyś powiedział, że jak podmienisz modele broni w CS'ie na te najlepsze/najdroższe to inni będą je takie widzieć u Ciebie. Dobrą logikę masz.

579571423327107377857.png

Opublikowano

A zechciałby ktos pomóc w podmianie tych plików? Szukałem trochę i znalazłem jedynie utwory z champion select

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...