Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logom.png

info.png

Typ serwera: Hardcore

Rodzaj Serwera: Dedykowany

Sloty: 300

IP serwera: MCHard.PL

Potwory: Tak

Zwierzęta: Tak

PvP: Tak

Premium: Nie

Nether: Po tygodniu

Wersja: 1.7.x/1.8.x

administracja.png

Właściciele:

ex0tic_PL

Digitalix96

BerdPL

Administracja:

Skowero

historia.png

Serwer MCHard.pl powstał 24.12.2012 jako drugi prawdziwy i jako pierwszy serwer Hardcore nonpremium w Polsce. Od początku przyświecała nam idea zrobienia serwera, który nie działa na zasadzie pay to win, niestety po paru miesiącach musieliśmy zamknąć serwer.
Teraz powracamy ze starą ideą i nowymi pomysłami. Serwer tworzony jest przez ludzi z pasją, którymi nie rządzi pieniądz, tylko chęć zapewnienia ludziom miłej i przyjemnej rozgrywki na serwerze.
Z problemami dotyczącymi serwera można zwrócić się o pomoc do admina - u nas nie spotkacie się z odmową pomocy.

Serwer startuje 7 marca o godzinie 18:00 Zapraszamy

@info update

Od ostatnich dwóch tygodni cała nasza administracja odzwiedzała różne fora, fanpage, kanały youtube itd. Analizowaliśmy uważnie większość waszych komentarzy, uwag i propozycji dotyczących wyglądu i działania serwera harcore.
Zgromadziliśmy wszystkie te informacje i połączyliśmy je w jedną całość, tak aby stworzyć serwer zgodny z waszymi oczekiwaniami. Serwer wystartuje na wersje 1.7.x oraz będzie kompatybilny z wersją 1.8.x.
Wprowadziliśmy pewne zmiany, między innymi - zmniejszone działanie kox jabłek, utrudniony crafting kox jabłek, zablokowana mikstura na siłe, zablokowany punch i kilka mniejszych modyfikacji.
Na serwerze nie będziemy tolerować wulgaryzmów, wyzwisk i innych chamskich zachowań na czacie gry. Rozgrywka zostanie urozmaicona różnorodnymi eventami.
Powróci do nas także stary system wymieniania tzn. dwie osoby wchodzą do pokoiku i wymieniają się przedmiotami (administracja nie miesza sie w handel między graczami).

screenshots.png

Juz niebawem!

trailer.png

miniatura.png

Opublikowano

Bardzo polecam Serwer, grałem kiedyś, a gdy upadł trochę z szokowało mnie, mam nadzieje że ta owa edycja będzie naprawdę solidna.
Pozdrawiam.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Serwer jak serwer. Prezentacja za bardzo nie zadowala mnie. Tylko to co dla mnie jest okej to LOGO bo jest okey. Co do startu wbiję i zobaczę jak serwer się prezentuje.

cKXCQyT.png

Opublikowano

Co do calego mcharda , nie gralem nie wypowiem sie, ale digitalix96 tam kodzi :3 , wiec sukces jest udany , wbije ! : )

Opublikowano

Mchard czy to mozliwe?! Na tym serwerze zaczelem przygode z hc byl to pierwszy serwer ktory pomiescil 500TYPA na nowej edycji ale niestety administracja gdy skaf zmienil tryb na non-premium mchard zmienil z non-premium na premium i wtedy mchard upadl pamietam te klepy mam nadzieje ze to powroci :) widzimy sie na starcie

~Pisane z fona

PS:jaki rozmiar mapy i czy tamte stare gildie bez gdom itp beda? :)

Opublikowano

Pamiętam ten serwer ;)
Grałem tam gdy zaczynałem dopiero na multi grać ;) Było wtedy wiele miłych osób które pomogły mi ogarniać wszystko :)
Dobre czasy tego serwera.. Mam nadzieje, że serwer powróci bez żadnych problemów ;3

Opublikowano

Moj pierwszy serwer hc na ktorym gralem :D

Digitalix w ekipie oo to bedzie git

10/20/100/150/200/300/400/500/600/700

Opublikowano

Robimy wszystko co w naszych siłach aby zapewnić dobry start bez lagów a wielkość mapy na początek będzie wynosić 3000 kratek. Gildie będą bez dodatków typu gdom, nie będzie też żadnej opcji z teleportowaniem się na spawn.

miniatura.png

Opublikowano

Moj pierwszy serwer hc na ktorym gralem :D

Digitalix w ekipie oo to bedzie git

Dzięki za miłe słowa ^_^, mamy nadzieje ze serwer się wam spodoba po wielu tygodniach cięzkich prac z naszej strony.

Zbieram jak większość +!

Opublikowano

To juz dzis !!!

Serwer super przygotowany czekam :D

Opublikowano

Serdecznie przepraszamy za problemy. Wykryliśmy źródło lagów, już je naprawiamy i serwer powinien wystartować bez lagów. Jako, że czyny mówią więcej niż słowa zapraszamy was na serwer o 20:00.

miniatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...