Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada na 5 meczy

KerixLoL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rito nie może odbanowywać dlatego, że straciłeś internet-nie mają tego jak sprawdzić po za tym ludzie by odłączali internet i by się tłumaczyli.

Opublikowano

Jak ostatnio bardzo czesto bylem afk (problemy z netem czy lolem) okolo 8 razy w miesiacu mi sie zdarzylo a bana nie dostalem wiec nie wiem jak to dziala.

Opublikowano

Ku**a wyszedłeś, więc dostałeś karę... Jeśli się nie mylę to teraz po jednym wyjściu +5/10 minutek do każdych pięciu meczów. Kiedyś można było Team Builderem, ale teraz to usunęli.

//admin nie banuj za kurwda XDD (jestescie do tego zdolni)

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Wyszedłeś z meczu więc zasłużyłeś ..... Kogo obchodzi to, że to nie twoja wina. Gdy włazisz na ranka to musisz być pewny, że go dokończysz.

A propo jeśli serio nie wychodziłeś z meczu od 3 miesięcy, to dostałbyś max ostrzeżenie cepie :)

Opublikowano

Naprawdę ciesz się że tylko po 5 minut, kolega ma co 10 mecz takiego bana na 20 minut i sobie wyobraź ile meczy by zagrał. :P

Sposobu na obejście tego raczej nie ma, musisz rozegrać te mecze. ;)

Opublikowano

Cepie k***a. W moim miescie jest cos takiego jak przerwa w dostarczaniu prądu i akurat kiedy grałem to sie zdarzylo. Wiec nie pierdolcie ze to ja tylko komputer z prądu wyjebalo

Pomocnik
Opublikowano

W dziale poradników, ktoś kilka dni temu zrobił poradnik, jak ominąć nowy leaverbuster, poszukaj tam. Było coś o modyfikacjach e cienie jakimś programem czy coś.

Opublikowano

Cepie k***a. W moim miescie jest cos takiego jak przerwa w dostarczaniu prądu i akurat kiedy grałem to sie zdarzylo. Wiec nie pierdolcie ze to ja tylko komputer z prądu wyjebalo

to skoro wiesz o takiej przerwie, to po co wtedy grales? mistrzostwo myslenia, gratuluje braku mozgu.

czekaj az Ci kolejka niska spadnie i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...