Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za aion coinsy?

DjDemoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do dyspozycji 530 monet z aion shopu i czyste konto bez niczego z isu i pytanie co najlepiej kupić na własny użytek myślałem nad jakimś miolem i może skrzydłami lub mountem niewiem i jeszcze pytanie o co chodzi z 1 miolem co daje materiały balaurów i do czego one się przydają??i ostatnie jak myślicie obecnie warto gra chanterem?? Jak wygląda jego sytuacja w pvp i pve??

Kocham mpcforum.pl!!!

Opublikowano

Kup sobie 5 Gold Packów lub 3 Gold Packi i zostaw 200 AION Coinów na później. Gold Packów nie sprzedawaj tylko użyj pierwszego na ~50lvl. Do tego 50lvl sprawdź jaką klasą Ci się będzie najbardziej podobała gra i dopiero na tę postać kup sobie jakiegoś buffującego peta. Najlepszym wyborem jest chyba:

http://pl.aion.gameforge.com/website/shop/category/112/item/63/

^ Takie jest moje zdanie. Dzięki temu będziesz miał dobry start, GP Ci wystarczy na długo (bo nie będziesz się musiał nim martwić w ogóle), a jak już się zdecydujesz na którąś postać to będziesz miał najlepszego moim zdaniem peta. Trochę głupio byłoby kupować peta już i wydawać pieniądze, a później zmienić klasę i stracić peta.

Na temat Chantera się nie wypowiadam bo grałem nim zbyt krótko by móc pisać coś poważnego. Na pewno jest to postać do Supportu, jeśli Cię interesuje taka gra to możesz spróbować.

Opublikowano

Nie wydałbym 179 AION Coinów na tego peta. Fakt, ma plecak, który w początkowej fazie gry się nie przydaje i alarmuje jeśli w pobliżu jest gracz z przeciwnej frakcji (to samo ma diabełek). To, że daje Balicowe itemy jest teraz kompletnie nie opłacalne bo musisz kupować dla niego jedzenie, a szczerze wątpię by Ci się zwróciło za samo jedzenie jeśli będziesz próbował sprzedawać to co da bo nikt teraz nie kupuje normalnie Balicowych itemów do craftu.

Diabełek natomiast używa za Ciebie 2 scrolle, jedzenie, picie i alarmuje przed przeciwnikiem. Korzystam z niego od... W sumie początku jak zacząłem grę i był warty każdego wydanego Kinaha by go kupić od innego gracza z Item Shopu.  :P

Owszem, tak jak każda inna postać potrafi zrobić jakiś DMG ale jeśli będziesz chciał iść na instancje to na 95% trafisz jako support do wspomagania leczącego Clera, a jeśli przypadkiem trafisz jako jedyny z healem na instancję PvP to nawet nie dadzą Ci uderzyć przeciwnika tylko będziesz musiał leczyć. Z całą pewnością jest to fajna postać z względu na Mantry (buffy działające w tle dla grupy), buffy wszelakie rzucane na konkretny czas, mały heal i jakiś DMG ale jeśli nie ogarniesz weavingu (wciskania auto ataku między skille) to dużo nie ugrasz, a będziesz się męczył jak za trzech. Jest to z całą pewnością postać, którą trzeba polubić i się do niej przyzwyczaić bo w przeciwieństwie do np. Gunnera nie strzelisz 10 razy i nie zabijesz połowy tego co spotkasz.

Opublikowano

Czyli myślę że postać mi się spodoba ponieważ nie chcę grać tym co wszyscy czyli gunner glad sorc  tylko coś co się przydaje jest w solo grze w miare samowystarczalne. A co do peta on odpala 2 zwoje i 2 napoje luz tam żarcie hmm a co za problem samemu to kilkać i odpalać co ileśtam minut ?? I jeszcze  jedno wie ktoś może czemu nie dostałem ankiety z okazji 3 urodzin aiona ?? chanter na tym koncie to moja jedyna postać wiec powinna dostać

Kocham mpcforum.pl!!!

Opublikowano

Czyli myślę że postać mi się spodoba ponieważ nie chcę grać tym co wszyscy czyli gunner glad sorc  tylko coś co się przydaje jest w solo grze w miare samowystarczalne. A co do peta on odpala 2 zwoje i 2 napoje luz tam żarcie hmm a co za problem samemu to kilkać i odpalać co ileśtam minut ?? I jeszcze  jedno wie ktoś może czemu nie dostałem ankiety z okazji 3 urodzin aiona ?? chanter na tym koncie to moja jedyna postać wiec powinna dostać

Widzisz, ja miałem szczęście/pecha spróbować tego peta na Becie i już nigdy później nie chciało mi się samemu odpalać scrolli. Jest to po prostu z wygody, że biegniesz i samo Ci się odpala, nie musisz o tym myśleć.  :P

O evencie nie wiem, to już pytanie do kogoś kto aktywnie gra.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...