Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem słaby czy enemy smurf lub czit...?

EyKeyEy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Już drugi raz mam tak że gdy przechodze z gold 2 do 3 to poziom zmienia się niesamowicie, w goldzie 2 pierwszy drugi w tabeli mecze no nie są lekkie bo aż tak dobry nie jestem ale też nie moge powiedzieć że słaby. Enemy w goldzie 3 natomiast to zawsze jakieś opory ktoś dorwie awp to jest jak kennyS JW pasha w jednym i to każdy tak z tym awp >.< iiiii tu nie rozumiem bo gdy wchodze na profile to albo private albo z 3-5 znajomych ze 100+ godz w grze >.< a w moim teamie to są jeszcze gorsi niż ja niema nawet jednego takiego jak w enemy ................. A może to jest normalne też tak ktoś miał ? czy po prostu zostaje mi grac na razie aim mapy dm'y czy tą training mapke z warsztatów...

Opublikowano

Aha czyli to forum nie pomaga >.<

trenuj, nie odpalaj się, nie korzystaj z oficjalnych serwerów dm tylko społeczności 128tick może być hsmod, trenuj więcej, znajdź 4 albo przynajmniej 2 osoby do gry, reportuj kogo uważasz za cziterów, smurfom staraj się postawić :)

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Ale to jest wiadome, poziom podskoczy bo jest w twoim przypadku duża różnica MMR między rangami ja tak miałem w przypadku Mistrzowski Obrońca II > Elitarny Mistrzowski Obrońca. Przegrywałem 3 w EMO, spadłem do MO2 i znowu jeden mecz dobrze rozegrany - ranga up. Tak to wygląda w przypadku dobierania drużyny między Tobą. Jeżeli grasz SoloQ, no to w takim przypadku możesz mieć właśnie niskie MMR i musi Ci dobrać tych lepszych z danej rangi żeby je uzupełnić z drugim teamem. Tak to wygląda :)

Opublikowano

W gn3 samym zeusem bylem w stanie zdobyć 9 fragow (w jednym meczu...). Moja rada to jeżeli chcesz być lepszy w cs odpuść sobie te mixy i graj dm/mapki treningowe z warsztatu. Jeżeli chcesz mieć tylko lepszą rangę to znajdź sobie 4 kolegów do gry, z nimi będzie Ci Łatwiej, albo licz na szczęście w soloq, żeby to Tobie przydzielało smurfy do teamu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...