Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Handel przez NPC

spoxik11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W jaki sposób można rozmawiać z NPC w metin2 i równocześnie handlować. Szukałem i znalazłem tutaj na forum że trzeba mieć buffbota ale nie mogę tego ogarnąć: :/

Jest jakiś inny sposób? A może ktoś umiał by wytłumaczyć jak to zrobić przez buffbota w pythonie?

Opublikowano

Dodak wiecej szczegolow.

Po co handlowac i rozmawiac z npc na raz ? Chyba ze ja nie zrozumialem, daj wiecej szczegolow.

Ps. Zrob edita postu swojego

Opublikowano

Nie wiem jak tu link wkleić. Ale temat się nazywa Bugowanie questów z nagrodami na niektórych serwerach.

Ten bug polega na tym właśnie że możemy rozmawiać z NPC i handlować równocześnie z graczem a normalnie tego się nie da robić :/

I chciałbym właśnie aby ktoś kto umie wyjaśnił jak to wykonać.

Opublikowano

No to ma działać na takiej zasadzie np. jest event wielkanocny dropią jajka idziemy do zająca je wymienić przed wymianą dajemy handel z graczem akceptujemy, klikamy na zająca, przenosimy się na 2 postać i potwierdzamy handel otrzymujemy prezent od zająca za free i tak się w kółko robi.

Tylko normalnie nie można handlować podczas rozmowy z NPC (Zającem), jest jakiś właśnie sposób na forum opisany ale nie bardzo go ogarniam dlatego szukam kogoś kto umiał by wytłumaczyć :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...