Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Isylia.pl Pustynne Szahraje

Kang Kazam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tamta zdecydowanie mapa była lepsza.

Widze tutaj krzaczki wzięte od kiziora i skybox z resthey, nie myliłem się mówiąc żeś zodi lub ktoś od kiziora.

Widać to gołym okiem, mapka bardzo słaba.. Te góry i tekstury strasznie się zlewają, elementy nawalone by tylko były..

Próbujcie dalej może coś mi się przypodoba.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

O w końcu na jakiejś pustyni jest woda xD nawet wodospad się znalazł :D Jeśli to Zodi to powo ale Ci znowu po raz 4312121321 nie wyjdzie z serwerem.

Opublikowano

Tamta zdecydowanie mapa była lepsza.

Widze tutaj krzaczki wzięte od kiziora i skybox z resthey, nie myliłem się mówiąc żeś zodi lub ktoś od kiziora.

Widać to gołym okiem, mapka bardzo słaba.. Te góry i tekstury strasznie się zlewają, elementy nawalone by tylko były..

Próbujcie dalej może coś mi się przypodoba.

Nie współpracujemy z żadnym kiziem, ani nie mamy w teamie zodiego.

Z pustyni nie możemy zrobić miasteczka.

Na filmikach staramy się pokazać jak mapa wygląda w obecnym stanie.

Ciekawe pomysły wykorzystujemy i poprawiamy.

O w końcu na jakiejś pustyni jest woda xD nawet wodospad się znalazł :D Jeśli to Zodi to powo ale Ci znowu po raz 4312121321 nie wyjdzie z serwerem.

Co wy macie  z tym zodim ? Nasz skład jest 4 osobowy i zapewniamy że żadnego zodi w teamie nie ma.

Opublikowano

Widzę kilka ciekawych innowacji, ale niestety mapa wygląda tragicznie. 

A przez tę źle dobraną muzykę, zrobiło mi się niedobrze. Już wolę słuchać kanikuły gwizdane przez @Thorin

Chętnie posłucham jak gwizda Thorin x)

No, do rozstawu tekstur to ty się nie nadajesz...

Zależy kto jak na to patrzy.

Nie każdemu musi się podobać mój rozstaw tekstur, szczególnie osobą które siedzą w tym temacie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...