Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Ezreal

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka bardzo dużo lubię grać AP ezem :D ale chciałem go spróbować w roli ADC...

Mam dwa pytania:

- podobno jest jakis tam blue ez i jeszcze jakis build i mozecie mi powiedziec ktory lepszy ?

- mozecie i podac build do niego ?  :D

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

Mogę Ci podpowiedzieć że jeżeli ogarniasz blue eza to jest o niebo lepszy ze względu na wkurzanie ludzi tym Q które jest co  około 2-3 sec i masz dużo dmg a build do niego to last whisper, iceborn gauntlet  ionianki banshee's BOTRK

Opublikowano

Mogę Ci podpowiedzieć że jeżeli ogarniasz blue eza to jest o niebo lepszy ze względu na wkurzanie ludzi tym Q które jest co  około 2-3 sec i masz dużo dmg a build do niego to last whisper, iceborn gauntlet  ionianki banshee's BOTRK

"ogarniasz blue eza" mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi z tym ogarnianiem blue eza :D ?

Pomocnik
Opublikowano

Lepszy build jest teraz, a prezentuje się on tak:

1.Manamuna

2. Trinity

3. Ionaki
4. Last Whisper

5. Botrk/ Krwiopijec

6. Ga/ Essencial River ( czy cuś takiego xD )

Opublikowano

Chodzi o to że potrafisz się pozycjonować na adc i przy okazji musisz dobrze obijać na tym polega blue ez na obijaniu i w team fightcie biciu cały czas z Q 

@ Edit zapomniałem o manamune zamiast jednego z tamtych itemków..

Opublikowano

Chodzi o to że potrafisz się pozycjonować na adc i przy okazji musisz dobrze obijać na tym polega blue ez na obijaniu i w team fightcie biciu cały czas z Q 

@ Edit zapomniałem o manamune zamiast jednego z tamtych itemków..

Ok ok to akurat nie jest takie trudne troche tych gier jako AP ez rozegralem :D 

Lepszy build jest teraz, a prezentuje się on tak:

1.Manamuna

2. Trinity

3. Ionaki

4. Last Whisper

5. Botrk/ Krwiopijec

6. Ga/ Essencial River ( czy cuś takiego xD )

Napewno wypróbuje :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

polecam sprawdzic na probuild.net zawsze aktualny build masz.  

2 podstawowe itemy dla eza na ad to  Manamune i moc trojcy. Potem polecam krwiopijec/botrk zalezy od tego co lubisz. Nie wiem co jest lepsze bo kazdy wg swojego upodobania ten item buduja. Potem ostatni szept

Manamune>moc trojcy>krwiopijec>ostatni szept> banshee ja tak gram polecam

http://www.probuilds.net/champions/Ezreal- jakbys chcial runy od prosow i masterki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...