Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak legalnie zdobywać dobre części?

Pandomel2003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrych części do auta i nie wiem gdzie są one najczęściej spotykane jak wiecie to piszcie.Oczywiście sposób ma byc legalny żadnych hacków,cheatów.Pozdro!

Opublikowano

Polecam jeździć ucieczkę drużynową High Stakes.

Jest krótka i czasem może dropnąć jakaś część ultra.

Ewentualnie możesz kupić pakiety z kartami (pakiety platynowe, złote).

f

Opublikowano

Najlepiej jeździć w kółko ucieczkę "High Stakes".

Części można też zdobyć za niektóre osiągnięcia oraz za zbieranie diamentów.

Można także kupić za SB karty, które je zawierają.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Ta ucieczka jest najłatwiejsza wg. mnie.

By wygrywać, wystarczy mieć auto nadające się na pościgi :P

Zawsze możesz jeździć wyścigi, lecz tam liczą się już umiejętności gracza, nie wystarczy dojechać do mety, żeby coś dobrego dostać ;) 

f

Opublikowano

Przecież ucieczka High Stakes nie jest trudna.

Wystarczy ją kilka razy przejechać, a można ją jechać praktycznie bez patrzenia.

Możesz też za IGC kupować pakiety kart za 60k, tam czasem też dropią dobre części.

Opublikowano

Przecież ucieczka High Stakes nie jest trudna.

Wystarczy ją kilka razy przejechać, a można ją jechać praktycznie bez patrzenia.

Możesz też za IGC kupować pakiety kart za 60k, tam czasem też dropią dobre części.

za 60k dostajemy skille, dwugwiazdkowe czasem trzy, ale trzeba mieć w ciul igc żeby się opłaciło.

mechanicznie dropią z kart za 100k ale drop jest z tego żałosny, na mainie [*] kupiłem pare k tych pakietów, a dropło mi może ze 3-4 części pro, tak więc się one nie opylają.

Jeździj ucieczki, tak jak chłopaki powiedzieli high stakes bo szybka, zbieraj klejnoty, po parunastu dniach zaczną ci dropić sensowne części+jest z tego dużo igc i expa

Opublikowano

Siema. Ja mam jeszcze pytanie dotyczące kart. Czym się róźnią złote karty z dragów od reszty, nie licząc gotówki - z wyścigów leci 2.500-20.000; a z dragów <10.000. Jeżeli możliwość dropnięcia dobrej części lub skillsa jest taka sama, to moim zdaniem opłaca się je robić, gdyż to zajmuje góra pół minuty, z czego sam wyścig - ok. 10s., zależy też od klasy samochodu (wiadomo, że szybciej pojedziemy Lamborghini Reventon z klasy A/S niż Golfem z klasy niższej).

Opublikowano

za 60k dostajemy skille, dwugwiazdkowe czasem trzy, ale trzeba mieć w ciul igc żeby się opłaciło.

mechanicznie dropią z kart za 100k ale drop jest z tego żałosny, na mainie [*] kupiłem pare k tych pakietów, a dropło mi może ze 3-4 części pro, tak więc się one nie opylają.

Jeździj ucieczki, tak jak chłopaki powiedzieli high stakes bo szybka, zbieraj klejnoty, po parunastu dniach zaczną ci dropić sensowne części+jest z tego dużo igc i expa

tak jak arles powiedzial jezdzij ucieczki druzynowe

a co do diamentow to od 24 dnia dropia czesci ultra a wyzej to same pro i ultra only ;)

76561198125755300.png

Opublikowano

Siema. Ja mam jeszcze pytanie dotyczące kart. Czym się róźnią złote karty z dragów od reszty, nie licząc gotówki - z wyścigów leci 2.500-20.000; a z dragów <10.000. Jeżeli możliwość dropnięcia dobrej części lub skillsa jest taka sama, to moim zdaniem opłaca się je robić, gdyż to zajmuje góra pół minuty, z czego sam wyścig - ok. 10s., zależy też od klasy samochodu (wiadomo, że szybciej pojedziemy Lamborghini Reventon z klasy A/S niż Golfem z klasy niższej).

Nie wiem dokładnie co dropi z kart po dragach, ale czytałem gdzieś, że lecą z nich skile i części maksymalnie dwu gwiazdkowe.

Opublikowano

W tych za 60k trafiają się też czterogwiazdkowe modyfikatory umiejętności i nie trzeba mieć dużo hajsu, wystarczy trochę szczęścia ;)

tak jak arles powiedzial jezdzij ucieczki druzynowe

a co do diamentow to od 24 dnia dropia czesci ultra a wyzej to same pro i ultra only ;)

Od 19 dnia istnieje możliwość zdobycia części ultra.

I nie jest to tak, że jak masz długą serię, to dostajesz same pro elo części, bo równie dobrze na dniu 1000+ może Ci polecieć część tuningu ulicznego.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Szczerze to uczciwie PRAWIE się nie da zdobić, zrobiłem ostatnio test, włączyłem bota wróciłem po paru godzinach do domu i było nabite 450 wyścigów a u mechanika były tylko 3 części ultra i 4 prof.

Opublikowano

Szczerze to uczciwie PRAWIE się nie da zdobić, zrobiłem ostatnio test, włączyłem bota wróciłem po paru godzinach do domu i było nabite 450 wyścigów a u mechanika były tylko 3 części ultra i 4 prof.

Z wyścigów nie lecą może często, ale z poszukiwań skarbów powyżej 19 dnia już lecą całkiem często.

Opublikowano

I to jest dla Ciebie "uczciwe", tak?

Inaczej to wygląda, jeśli codziennie jeździ się różne wyścigi/ucieczki i zbiera diamenty, a inaczej jeśli nasze "wysiłki" będą polegały na włączeniu bota.

HB5fLf7.png

Opublikowano

I to jest dla Ciebie "uczciwe", tak?

Inaczej to wygląda, jeśli codziennie jeździ się różne wyścigi/ucieczki i zbiera diamenty, a inaczej jeśli nasze "wysiłki" będą polegały na włączeniu bota.

Koledze chodziło o to, że gdybyśmy przejechali 500 wyścigów, nie wypadło by tak dużo dobrych części, bo czity nie zwiększają szansy na dobrą część. On po prostu szybko sprawdził, ile by mu częßci dropło, gdyby kilka tygodni jeździł.
Opublikowano

Koledze chodziło o to, że gdybyśmy przejechali 500 wyścigów, nie wypadło by tak dużo dobrych części, bo czity nie zwiększają szansy na dobrą część. On po prostu szybko sprawdził, ile by mu częßci dropło, gdyby kilka tygodni jeździł.

Doskoanle wiem, o co mu chodziło. Takie rzeczy w dużej części zależą od farta i nie ma sensu porównywania działania bota na jednej ucieczce do działań gracza na wielu trasach i wielu kategoriach rywalizacji.

Zupełnie inaczej wyglądałoby to w praktyce (na czysto). Do tego dochodzą jeszcze części za osiągnięcia zaliczane podczas gry + wspominane wcześniej poszukiwania skarbów (co jest najlepszym sposobem na zdobywanie części bez wydawania na ten cel realnych pieniędzy).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie wiem dokładnie co dropi z kart po dragach, ale czytałem gdzieś, że lecą z nich skile i części maksymalnie dwu gwiazdkowe.

Siemka, przepraszam, że odgrzewam kotleta, ale przed chwilą wypadła mi niezła część.

Sądzę, że z kart dragowych mogą wypaść części ultra, skoro mi ze srebrnej karty poleciała mi bardzo dobra część 3 gwiazdkowa.

post-1026160-0-50445900-1425653325_thumb.jpg

Opublikowano

Siemka, przepraszam, że odgrzewam kotleta, ale przed chwilą wypadła mi niezła część.

Sądzę, że z kart dragowych mogą wypaść części ultra, skoro mi ze srebrnej karty poleciała mi bardzo dobra część 3 gwiazdkowa.

attachicon.gifnfsw074.jpg

Możliwe, jak pisałem - tylko tak gdzieś przeczytałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...