Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przypadkowa zmiana regionu

Gewein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, pare dni temu był u mnie kumpel i dla jaj zmienił mi region na ruski. Troszkę się wkurwiłem, ale on mówi ze można napisac do supportu i mnie przeniosą z powrotem. Tak więc co ja mam tam napisac ?

Opublikowano

Dlaczego mieliby Cię przenieść? Wątpię, że obchodzi ich to, że "kumpel Cię przeniósł dla jaj". Nigdy nie słyszałem, żeby kogoś tak przenieśli, sam też miałem konto na Turcji przez jakiś czas.

Kup RP i zmień region.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

żeby cię przeniesli z powrotem, logiczne :D Napisz prawde i po 2 dniach jest szansa ze jakis ogarniety support cie przeniesie ;)

Opublikowano

żeby cię przeniesli z powrotem, logiczne :D Napisz prawde i po 2 dniach jest szansa ze jakis ogarniety support cie przeniesie ;)

Nie przeniesie go żaden support, bo "nie mogą wprowadzać manualnych zmian".

Będziesz musiał zostać na Ruskim serwerze, tak jak ja. :D

Dlaczego mieliby Cię przenieść? Wątpię, że obchodzi ich to, że "kumpel Cię przeniósł dla jaj". Nigdy nie słyszałem, żeby kogoś tak przenieśli, sam też miałem konto na Turcji przez jakiś czas.

Kup RP i zmień region.

Jak ma kupić RP jak tam jest inna waluta?

Opublikowano

Support Cie nie przeniesie, bo zmiana została dokonana z Twojego komputera. Dla nich to Ty zmieniłeś region i nie mogą Cie tam przenieść z powrotem, bo to po prostu nadużycie. Jakby każdego mieli tak przenosić bo brat siostra pies chomik rybka przeniosła Cie na inny region to nic innego by nie robili + tracili hajs.

Opublikowano

Nie ma szans, mnie tak kolega przeniosl na turcje. za darmo i napisali ze zmiany byly z mojego ip.

dlatego od dzisiaj zawsze mi kolega na swoim komputerze kupuje skiny itd. i jak mi sie nie spodoba to

pisze do supportu ze ktos mi sie zalogowal na konto i kupil skina.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

@Renshar

walutę można wybrać w cash shopie i to nieważne na jakim serwerze grasz.

Na serwerze Ruskim można zmienić tylko na kraj (walutę) z:

Armenii, Azerbejdżanu, Belarus (nie wiem co to jest), Estonię, "Georgię", Kazachstan, Kirgistan, Litwe, "Lithuanię", Russian Federation, Ukrainę i Uzbekistan.

Nie można tutaj zmienić na Polskę, a waluty jakie można wybrać to: Kiwi K0venek i "X S O II <trójkąt>"

Zatem nie może zmienić waluty i nie może przenieść się na inny region. Musi zostać na obecnym

Pomocnik
Opublikowano

Apropo rp. w FAQ riotu pisze, że jak się napisze do supportu, to pomogą Ci kupić rp za walutę która obowiązuje w Twoim kraju na którym kolwiek z serwerów :)

Opublikowano

Na serwerze Ruskim można zmienić tylko na kraj (walutę) z:

Armenii, Azerbejdżanu, Belarus (nie wiem co to jest), Estonię, "Georgię", Kazachstan, Kirgistan, Litwe, "Lithuanię", Russian Federation, Ukrainę i Uzbekistan.

Nie można tutaj zmienić na Polskę, a waluty jakie można wybrać to: Kiwi K0venek i "X S O II <trójkąt>"

Zatem nie może zmienić waluty i nie może przenieść się na inny region. Musi zostać na obecnym

Piszesz do supportu, i robisz przelew/podajesz im kod psc a oni doładują ci konto na rosji :]

Opublikowano

Nie przeniosą Cię. Miałem podobnie zbierałem RP na ultimate skina do Udyra, a brat mi wydał całość na prezesa mundo, napisałem do nich i nie zwrócili, więc w tym przypadku będzie tak samo.

Opublikowano

Piszesz do supportu, i robisz przelew/podajesz im kod psc a oni doładują ci konto na rosji :]

Tak, a moja babcia lata na odrzutowej miotle z napędem na cztery koła.

Wcale nie trzeba, jak podasz kod po prostu ci przewalutuje. Czy jak kupujesz coś za Euro to zmieniasz na PLN? Nie bo przeliczna na plny, bierze tylko kilka % obciążenia.

Opublikowano

Support nic na to nie poradzi, byłoby za dużo takich zgłoszeń o przenoszenie i wytłumaczenia w każdym że przypadkiem kolega przeniósł mi konto. 

Niestety sposobem na powrót jest zapłata RP lub oczekiwanie na darmowy transfer. 

Opublikowano

napisalem do nich w tej sprawie raz, dostalem odpowiedz negatywna. logi byly z Twojego ip, poza tym nie mozesz udostepniac innym swoich danych do logowania / udostepniac konta.

musisz uzbierac rp i sie przeniesc.

co do znawcow platnosci na ruskim serwerze, to niech wyjda, bo gowno wiedza. normalnie robilem przelewy ze swojego konta, tyle co mi bank robil jakies % za przewalutowanie, ale i tak rp taniej wychodzily niz na eune... jak nie masz konta w banku, to kupujesz psc za tyle, by sie zgadzaly rp-ki i wysylasz je na supporcie, oni Ci doladuja konto. dla niedowiarkow mam screeny z supportu i moge przedstawic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...