Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nidalee/Riven

3skille

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie obecnie bardzo dobra jest Nidalee, posiada bardzo mocny burst na pumie gdy trafi z q. Bardzo dobry assassin. Riven już nie jest tak mocna jak kiedyś, bez snowballu jest po prostu słaba.

Opublikowano

Ja polecam nidalee

-Niezwykle mobilna dzieki pasywce i w

-Denerwująca :P

-Jezeli trafisz z Q z full bulidem to ad nie ma około połowy hp

-Da sie robic jungle

Dla mnie jedyny minus to w late robi sie troche słabsza

dlatego warto jak najszybciej nia szybko konczyc gre
Mam nadzieje ze pomogłem :)

Opublikowano

Według mnie obecnie bardzo dobra jest Nidalee, posiada bardzo mocny burst na pumie gdy trafi z q. Bardzo dobry assassin. Riven już nie jest tak mocna jak kiedyś, bez snowballu jest po prostu słaba.

Także zdaje mi się że trochę zjebali Riven, nie jest już taka OP jak kiedyś. Ale warto zapytać. 

Ja polecam nidalee

-Niezwykle mobilna dzieki pasywce i w

-Denerwująca :P

-Jezeli trafisz z Q z full bulidem to ad nie ma około połowy hp

-Da sie robic jungle

Dla mnie jedyny minus to w late robi sie troche słabsza

dlatego warto jak najszybciej nia szybko konczyc gre

Mam nadzieje ze pomogłem :)

Wielkie dzięki, Q jest okropne u niej bo jak masz te 300 hp to łatwo ona może Cie zabić.

Dobrze zrobili to że im dalej dzida leci tym więcej hp zabiera więc zawsze idzie się bliżej dzidy :) .

Opublikowano

Nidalee pod AP znowu jest grywalna, ogromny DMG z dzidy, mobilna bardzo no i pułapki i znaki + W to po przeciwniku, no i dodatkowy dmg. Nic się nie zastanawiać tylko brać. :)

Opublikowano

Wziąłbym na Twoim miejscu Riven. Mam obydwóch bohaterów wymienionych przez Ciebie wyżej, ale wolę Riven.

Dlaczego? Można nią iść wszędzie, tylko nie na bota, ma świetny escape, olbrzymi burst, pomijanie animacje, kontruje dużo osób, jest mało banowana. Zdecydowanie Riven!

Pomocnik
Opublikowano

Ja również jestem za Riven. Nie wiem według kogo jest słaba :O Jak się nafeeduje zrobi 5 razy tyle co Nidalee, a jak się nie nafeeduje to zawsze można przyfarmić. Poza tym Rivenką więcej się zrobi w teamfightach niż Nidą ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Riven dobra wbita, mocny early dmg potężny burst jeżeli nie dasz sobie rady w early to potem będziesz kupą.

Nidalee dobry early poke, burst jeżeli trafisz z Q i lecisz na tygrysie, jeżeli nawet feedniesz to zawsze będziesz coś robić tzn. obijać ze spearów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...