Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grając duo z niższą dywizją moje MMR będzie spadać?

Aeternum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku chcę powiedzieć, że wiem, że strony typu op.gg itp. podają MMR według swoich algorytmów nie zawsze prawdziwe itp., ale to trochę dziwne, że miałam rzekomo MMR ponad dywizje, a po dwóch winach w duo z niższą dywizją strona pokazuje, że mam MMR poniżej mojej dywizji. Czy możliwe, żeby MMR jakoś mi spadało przez duo ze słabszym (teoretycznie ofc) kolega?

Opublikowano

Jeżeli ty masz przykładowo gold 3 a kolega silver 3. To teoretycznie ty masz duzo większe mmr. Gdy gracie razem i wygrywacie, twoje mmr będzie rosło o bardzo małe wartości lub po prostu sie nie zmieni, natomiast jego będzie rosło bardzo szybko. Gdy będziecie przegrywać, ty bedziesz tracił bardzo duzo mmr, a kolega będzie tracił niewiele. To wszystko dlatego, ty bedziesz grał na osoby ze słabszym mmr i nie powinni byc oni dla ciebie trudnością a dla kolego natomiast będa wyzwaniem. Mniej więcej tak to dziala. Mam nadzieje ze wyjaśniłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...