Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Antycheata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NoCheatPlus

jest najlepszym antycheatem, gdy jest PODEJRZENIE o jakieś cheaty to wysyła wiadomość do admina z jakimś uprawnieniem oraz jakby blokuje tem cheat, np. SurvivalFly to podejrzenie o flya ale to nie jest pewne. Jeśli w logach powtarza się coś z danym graczem, np. 10 razy, 20 to możesz już pomału zastanawiać się nad banikiem ;)

W moim przypadku na survivalfly nie reaguje bo na moim serwerze są Cloud Bootsy, co dają skok.

Liczę na naj i like.

bannergif.gif

Opublikowano

NoCheatPlus <- Najlepszy antycheat ;) Kiedy ktoś używa np fly na huzuni czy nodusie albo innym... Wyświetla się że ten gracz używa cheatów. Ja go dość dłuuugo już używam i nie narzekam :D

Nie zajmuje się już minecraft'em i programowaniem pod niego. 

Masz dla mnie coś ciekawego? A może masz pytanie? Pytaj śmiało!

Pomogłem? Daj like'a!

Opublikowano

NocheatPlus Wykryje szybko gracza który ma np  huzunii ale jak ktos ma np skrypty to nie wykryje tego zaden antycheat no chyba ze skrypt jest tak napisany ze jest wykrywalny

Opublikowano

AntyAura :p

@EventHandler
	public static void onDamage(EntityDamageByEntityEvent event) {
		if(event.getEntity() instanceof Player) {
			if(event.getDamager() instanceof Player) {
				Player dmg = (Player) event.getDamager();
				if (!dmg.getItemInHand().equals(Material.BOW)) {
					if (event.getEntity().getLocation().distance(dm.getLocation()) < 5.0D) {
						Bukkit.broadcast("§c[AntyCheat] §6Gracz §3" + dmg.getName() + " §6uzyl Kill Aury!", "mckox.antycheat");
					}
				}
			}
		}
	}
Opublikowano

AntyAura :P

@EventHandler
	public static void onDamage(EntityDamageByEntityEvent event) {
		if(event.getEntity() instanceof Player) {
			if(event.getDamager() instanceof Player) {
				Player dmg = (Player) event.getDamager();
				if (!dmg.getItemInHand().equals(Material.BOW)) {
					if (event.getEntity().getLocation().distance(dm.getLocation()) < 5.0D) {
						Bukkit.broadcast("§c[AntyCheat] §6Gracz §3" + dmg.getName() + " §6uzyl Kill Aury!", "mckox.antycheat");
					}
				}
			}
		}
	}

tak, teraz z tym walcz

przy 5.25 wykrywa kazdego

@topic

AntiCheat

Opublikowano

Każdy klepie to samo: NoCheatPlus ale nie każdy pomyśli że przy słabym sprzęcie czyt komputerze czy internecie osoba która ma lagi często pokazywana jest jako cheater, kolejnym problemem jest to iż przy 100-200 graczach administracja tego nie ogarnie jak konsola zacznie sypać. Następne jest to iż badziewia do cheatowania mają tzw suwaki i gracz może sobie wszystko ładnie skonfigurować. 

W tym momencie jedyne co mogę ci polecić jest to:

http://www.spigotmc.org/resources/bat-antiaura-beta.4609/

sam jednak zaprzestałem tego używać gdyż przy mojej wersji spigota 1.7.10 buguje i cofa configi. Teoretycznie przy innych wersjach jest ok. Zresztą o całości możesz poczytać w temacie autora pluginu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...