Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Streamowanie czy Nagrywanie?

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Otóż, czy zastanawiałeś się kiedyś czy warto bardziej streamować czy nagrywać lola?

Wyraz swoją opinię, w komentarzu.

Moim zdaniem, lepiej jest nagrywać, potem streamować.

Opublikowano

Moim zdaniem można zacząć nagrywać, pokazywać ludziom coś ciekawego, a z upływem czasu zacząć streamować, jak już się staniemy bardziej rozpoznawalni. Na początek (oczywiście moim zdaniem) można zacząć nagrywać jakieś poradniki, dzięki którym ludzie bardziej będą Cię rozpoznawać, zadawać pytania itd, a później oczywiście jakieś soloQ, duoQ itp.

Opublikowano

To zależy jakie masz możliwości. Jeśli masz dobry internet i pomysł na stream - to streamuj. Jeśli zaś jesteś początkujący to popróbuj ponagrywać i zobaczyć jak Ci to wyjdzie. 

Opublikowano

Jezeli jestes na poziomie d5+ lepiej streamowac. bardzo duzo streamrow wyblio sie pierw na streamowaniu.

na youtubie za duzo konkurencji dla nowego.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Jak naprawdę jesteś dobry to możesz jednocześnie nagrywać i streamować. Na streamach dodawać linki do kanału na kanale linki na streama. Z tego co mi wiadomo to szybciej się zdobywa widzów na streamach, ale to też zależy czy będzie interesujący czy nie.

Opublikowano

Jak naprawdę jesteś dobry to możesz jednocześnie nagrywać i streamować. Na streamach dodawać linki do kanału na kanale linki na streama. Z tego co mi wiadomo to szybciej się zdobywa widzów na streamach, ale to też zależy czy będzie interesujący czy nie.

Hmm, kamerka za 100 zla, mikrofon z gąbką, bannery do streama, hudy xD

Opublikowano

Hmm, kamerka za 100 zla, mikrofon z gąbką, bannery do streama, hudy xD

nie trzeba od razu mieć profesjonalnego sprzętu, bannery można samemu se zrobić, na początku najważniejszy jest pomysł

Pomocnik
Opublikowano

nie trzeba od razu mieć profesjonalnego sprzętu, bannery można samemu se zrobić, na początku najważniejszy jest pomysł

Ale stary, kto będzie oglądał gościa ze skrzeczącym mikrofonem :)

Opublikowano

League Of Legends to gra taka dla siebie, gra sama w sobie jest słaba do nagrywania, co się dzieję? Przez 15 minut bijesz boty "farmisz" nic więcej, streamowanie jak i Nagrywanie, odpada.

Ogólnie nie wiem co w tej grze widzicie, nigdy w nią nie grałem, i może zaraz polecą hejty, ale wg mnie jest chu**. (WYRAŻAM SWOJĄ OPINIĘ)

Pomocnik
Opublikowano

League Of Legends to gra taka dla siebie, gra sama w sobie jest słaba do nagrywania, co się dzieję? Przez 15 minut bijesz boty "farmisz" nic więcej, streamowanie jak i Nagrywanie, odpada.

Ogólnie nie wiem co w tej grze widzicie, nigdy w nią nie grałem, i może zaraz polecą hejty, ale wg mnie jest chu**. (WYRAŻAM SWOJĄ OPINIĘ)

Jakoś finały mistrzostw świata oglądało kilkanaście milionów osób B)

Opublikowano

Według mnie League of Legends nie nadaje się do nagrywania. Oczywiście znajdą się osoby które chciałby oglądać, ale według mnie lepiej streamować ze względu na widzów, można z nimi zagrać sobie czy ogólnie z nimi się komunikować. Jeśli miałbym taką możliwość to bym to robił z chęcią (nawet robiłem) ale sprzęt mi jak na razie nie pozwala. ;)

Opublikowano

jak mozna wydawac opinie o grze, w ktora sie nie gralo? witamy kolejnego leminga na forum.

co do tematu, to zacznij od streama i ewentualnie wrzucaj gry na yt. i reklamuj sie jakos, bo inaczej trudno Ci bedzie sie wybic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...