Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Hecarim czy Sejuani ?

watala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kogo polecacie Hecarima czy Sejuani ?

Ostatnio dość często grana jest Sejuani, ale ogólnie poszukuję postaci która by mogła wykerowac w silverze/goldzie

Pomocnik
Opublikowano

Hecarimem dasz radę wycarrować, Senjuani możesz wziąść, gdy np. masz Katarine na midzie czy Rumble na topie :) Obie postacie mają silne ganki i ulty, ja od siebie Hecarima polecam.

Opublikowano

Hecarim:

-większy dmg

-trudna jungla w s5

-brak cc oprócz ulta

Sejuani:

-bardzo dużo cc

-ult prawie jak mumu

-armor z pasywki

-dobrze czyści junglę z w

Osobiście polecam Sejuani

Opublikowano

Osobiście polecam Hecarima. Miałem okazje 2 razy mieć go w teamie i jest po prostu boski.

Jego pasywka miażdży wszystko :)

Polecam Hecarima

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym ci osobiście polecał Hecarima na Topa w aktulanej mecie to dobry chempion na odpowiednim miejscu. Ładny dmg szybka możliwość pomocy swojemu Junglerowi jak i sojusznikowi na Midzie. Troche mano rzerny ale jak to większość postaci w LoL.

Opublikowano

hecarim op szybko czysci w jungli latwo sie ja robi  ganki na 3 lvl wystarczy wlaczyc e  wbic sie w kogos i ladnie jest juz obity (fajnie tez sie wlatuje  E w towery) ult przydatny do teamfight'ów oraz ucieczki fajnie sie tez trolluje movement speedem

Opublikowano

Wybierz Hecarima ponieważ na poczatku wygonie robi się nim jungle i ma przyjemnie ganki, w lade game robi się naprawdę OP przez swojego ulta z dodatkiem armor itemów :)

Opublikowano

­Hmmm hecarim jest całkiem dobry lecz ostatnio Seujani jest dosyć czesto grana na jungli wiec te 2 postacie są dobre.Lecz jednak polecam ci hecarima ;)

CganGzY.png

Opublikowano

Oba champy dobre, ale hecarim jest moim zdaniem lepszy ( lepsze ganki dobry ult), teraz czesto na topie grany.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Sejuani jest w stanie carryować w goldzie/silverze ze wzgledu na dobre ganki można gankować co chwila ze względu na krótkie cd, i jej ult jest mocarny dobre ulti w teamfighcie i gra wasza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...