Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próba odnowienia połączenia... HELP!

TheWoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, przeszukiwałem już wiele postów ale nie mogłem znaleźć odpowiedzi na moje proste pytanie. 

Wróciłem do LOL'a jakiś czas temu (1 miesiąc temu około), bardzo mnie denerwuje jedno zjawisko. 

Mój internet to mój stary dobry wróg ma cudowne dni i po prostu chodzi ile tylko fabryka da, a czasami potrafi po prostu wyłączać się kiedy mu się zachce. Nie było to dla mnie tak ważne zawsze, teraz gdy gram jest to cholernie denerwujące, Po wyłączeniu internetu "próba odnowienia połączenia" to tylko zbędny napis, nic się nie dzieje nawet gra nie chce się ruszyć, kompletny zawias no. 

Zawsze wyglądało to tak że po "resecie neta" router się odpalał przez jakieś 20sekund i gra łapała neta i grałem normalnie, teraz muszę wychodzić po 30 razy bo czasami też złapie ten błąd z firewallem na czym tracę cenne minuty na rankedzie. 

Może miał ktoś podobny problem? może ktoś wie wgl jak pozbyć się tych śmiesznych "kicków neta" ? 

Prosiłbym o pomoc bo jestem ostatnio bezradny, pozdrawiam :)

ostry.png

Opublikowano

podejrzewałem że jest to wina routera, a co do gry czyli nie tylko ja mam problem z tym "próba odnowienia połączenia" ? :D 

Myślałem że innym to śmiga jak u mnie kiedyś... 

Podejrzewam że skontaktowanie mi teraz nic nie da oni tylko chcą rozmawiać z właścicielem umowy. 

A właściciel jest poza granicami naszej pięknej Polszy. 

Czyli kiepsko mówiąc netia mnie rucha, jak i w tej chwili rito! (y) 

dzięki jakby ktoś coś jeszcze wiedział to piszcie :) 

ostry.png

Opublikowano

U mnie jak net padnie to najlepiej po prostu wylaczyc lola poczekac az net sie znowu wlaczy i ponownie sie zalogowac , wtedy odnow polaczenie dziala. Natomiast jesli nie wylacze gry  to mi tez nei dziala ;/

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...