Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy pytanie

parysek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Loguje się na główne konto na stronie, wchodzę w refy, biorę link i z niego zakładam konto a potem następne i następne, później wbijam tylko lvle i wszystko ma hulać, czy mi tego nie zaliczy?

Pomocnik
Opublikowano

Tak właśnie masz zrobić, albo przy zakładaniu konta, masz taką opcję, że możesz wpisać nick gracza, który zaprosił Cię do gry. Wpisujesz tam swój nick z maina i expisz ;)

Opublikowano

­Trzeba też dodać, że refy odświeżają się co około 12 godzin, więc nie zdziw się jeśli wyexpisz konto a wedle riotu będzie ono nadal miało np 1lv :)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Tylko problem z volibotem mam. Ściągnałem tego z oficjalnej strony, bo ten od imo po aktualizacji lola mi nie działa i nie mogę na nim odpalić paru kont. Włączam, próbuje logować, na jedno, drugie, trzecie i zamyka mi program. Ktoś wie co jest nie tak?

Opublikowano

Tylko problem z volibotem mam. Ściągnałem tego z oficjalnej strony, bo ten od imo po aktualizacji lola mi nie działa i nie mogę na nim odpalić paru kont. Włączam, próbuje logować, na jedno, drugie, trzecie i zamyka mi program. Ktoś wie co jest nie tak?

Mi pomogło uruchomienie w trybie administratora. Spróbuj tego.

Opublikowano

Musiałem się ręcznie zalogować na każde z kont i dopiero ruszyło. Jak zrobić, żeby gra odpalała się w tym małym okienku? Bo odpaliło mi 6 gier na pełnym ekranie i komp muli

Opublikowano

Minęły 4 dni a wciąż nie dostałem nagrody za refy, ile mam czekać? Na stronie pisze, że zaproszenia udane

Musisz czekać +/- 72h od momentu wbicia 10 poziomu na kontach. 

Opublikowano

Po wejściu na strone dopiero dzisiaj zobaczyłem coś takiego jak "wykorzystaj" po prawej stronie przy każdym zaproszonym znajomym i dopiero dodało mi wszystko na konto. Myślałem, że automatycznie wszystko dodaje, więc gdybym tam nie wszedł pewnie dalej bym czekał :P

Temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...