Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądze że można, jako że jest to nadal używanie programów aplikacji (lub osóB) trzecich. Aczkolwiek do końca nie jestem pewien. 

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Pakiety z tego co wiem działają tak że szybciej jesteś w stanie coś zrobić bo zapytania od razu są wysyłane na serwer, myślę że szansa jest większa.

Opublikowano

Wogóle pakiety działają w tym czasie na L#? Wydaje mi się, że z patchem 4.21 pakiety nie sa w pełni działające, więc chyba i tak to nic nie zmieni.

Opublikowano

Wogóle pakiety działają w tym czasie na L#? Wydaje mi się, że z patchem 4.21 pakiety nie sa w pełni działające, więc chyba i tak to nic nie zmieni.

Tak, pakiety dzialaja, gdyby nie dzialaly to po co by byla opcja wlaczania i wylaczania ich w skryptach?

­

Opublikowano

Nic to nie zmieni. W praktyce bana dostaniesz prędzej za jakikolwiek inject L#'a, takie rzeczy typu packet cast nie są wykrywalne (pomyśl, castowanie bez skryptów też w którymś momencie musi wysłać pakiet do serwera)

Opublikowano

Z pakietami lepiej trafia.

­

Nie, nie trafia lepiej. Od tego, jak celnie będzie strzelało, zależy od algorytmu przewidywania, nie od sposobu castowania.

up szybszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...