Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Skrytp na pkt ujemne/dodatnie

adam23450

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ktoś by mi napisał skrypt php na pkt ujemne i dodatnie baza danych + php  za dany wyczyn gracza pkt ujemne a za dobra rzecz dodatnie i to są jak by uwagi dla graczy wybieram z listy uwaga 

- pozytywna (dodaje pkt) 

- neutralna (nie dodaje pkt)

- negatywna (odejmuje pkt)

i kategorie z 3 -2 

i jeszcze pole z nickami gracza (tak jak w bazie w tabeli )

w uwadze neutralnej wymagana notatka 

+ okno na wstawiane pkt jak -14 to odejmuje od 100 pk (pkt startowe) + 14 dodaje i neutralna okno dodaj/odejmij pkt nic nie można wpisać i jak wpisze pkt to w prawym rogu czy gdzieś wysiwela się komunikat taki i taki gracz dostał 10 pkt lub dostał uwage neutralna 

nie musi byc to jakis wypasiony skrypt tylko normalne okno/a z przyciskiem dodaj /odejmij 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Potrzebna jest struktura tabeli aby cokolwiek napisać. i tak nie wiem co to ale napisałem jak ma to wyglądać 

id uztkownika

nazwa gracza

pkt dodatnie

pkt ujemne 

i uwagi neutralne

i nagany 

Witam czy ktoś by mi napisał skrypt php na pkt ujemne i dodatnie baza danych + php  za dany wyczyn gracza pkt ujemne a za dobra rzecz dodatnie i to są jak by uwagi dla graczy wybieram z listy uwaga 

- pozytywna (dodaje pkt) 

- neutralna (nie dodaje pkt)

- negatywna (odejmuje pkt)

i kategorie z 3 -2 

i jeszcze pole z nickami gracza (tak jak w bazie w tabeli )

w uwadze neutralnej wymagana notatka 

+ okno na wstawiane pkt jak -14 to odejmuje od 100 pk (pkt startowe) + 14 dodaje i neutralna okno dodaj/odejmij pkt nic nie można wpisać i jak wpisze pkt to w prawym rogu czy gdzieś wysiwela się komunikat taki i taki gracz dostał 10 pkt lub dostał uwage neutralna 

nie musi byc to jakis wypasiony skrypt tylko normalne okno/a z przyciskiem dodaj /odejmij 

I TU DODAJCIE JESZCZE NAGANĘ WŁAŚCICIELA ADMINISTRATORA MODERATORA 

a i przy tych pkt ja dodaje i odejmuje to aby było miejsce na notatek jak mogę prosić 

@WiPeKKK

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...