Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Maokai/Shyvana/Volibear

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tych co podałeś to raczej maokai

+podrzut Q

+Snear+ gdy lecimy niewrazliwosc na dmg

+Sadzonki na E które spowalniaja i mogą służyć jako wardy

+Ult boski do TF

+całkiem niezły sustain z pasywa

+tankyy

+może iść na jungle

-troszkę słaby escape chodź jesli wardujemy sadzonkami to trudny do zgankowania

Opublikowano

ja lubie shyvane gdy nia gram, bo malo kto wie jak na to grac, a jak sie ogarnie dosc fajne... voli i mao fajni, ale latwo te champy ograc... wg mnie voli>mao ale to kwestia gustu bardziej... mao swietny poke voli op burst

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jak polecam ludziom różnych chempionów to biore pod uwage rózne stone z takimi informacjaki filmiki na YT i innego rodzaju podpowiedzi. A więc wedłuk statystylko najlepszym toperem z tej trójki jest Maokai, ale jednak nie oznacza to że Shywana lub Volibir nie są dobrzy. To jest tak jeśli umiesz dobrze grać jedną postacią to dasz rade nawet na swoją kontre a więc nawet Shywana czy Voli nie grywalni w ostatnim czasie (biore pod uwage gry z Diamentów chelengerów,a anie z brązu/silvera) mogą gnębić przeciwników na lini. Kończąc po woli moją wypowiedź ja osobiście widze Shywane na Topie a Volibira bardziej w jungli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...