Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Tut] Jak Uruchomić Expboty Easymetin2 Lonely - Wszystkie Wersje

tytanum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W opisie pisze cytuje: < Pobierz z działu download najnowsze pliki locale_pl i locale_de - zapisz je na pulpit. > tylko ze w dziale download niema tych plików moze ktoś podac link do nich ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem mam pliki locale-de i PL i nie mam potek po niemiecku podajcie mi najnowsze download żeby po niemiecku były.

To jest ukryta treść, proszę

Musisz uruchamiać przez obejście które jest w poradniku, ponieważ inaczej ztorrentują Ci się te locale i będzie dupa.

@Offtop

800 post!

Postmaker ^^

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

@tytanum - w dziale download jest link skąd możesz pobrać boty i locale do nich (zrobiłem tak bo nie chce mi się za kazdym razem wszędzie aktualizować linków.)

@bzyQ232 - zapewne nie wkleiłeś locale_de - to on odblokowuje bota,

@patj - te linki do downloadu co są działają bez zarzutu. Musisz pobrać i zamienić pliki locale_pl i nie możesz już odpalać metina bez obejście jesli nie korzystasz z bota, w przeciwnym razie pliki się nadpiszą przez autopatchera i znów będą oryginalne.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Ta wersja działa z szamanem ? ponieważ jak włanczam szamana z czarami nie da się grać jest brak odp kto wie dlaczego ?

Możesz konkretnie opisać swój problem? Bardzo cenie sobie precyzję.

Opublikowano

mam pytanko dlaczego nie moge uzywac potow bot mi nie uzywa potkow mam wsystko ustawione jak nalezy i nie wiem co mam zrobic. czy moze ktos mi powiedziec co i jak?

Opublikowano

Bot jak najbardziej przydatny chociaz ja mam problem bo normalnie mi dziala wszystko itp ale mnie nie potuje ;/ nie wiem dlaczego zaznaczlem i male poty i srednie i duze i nawet ze z wszystkich ma leczyc i nic nie pomoglo ;( prosil bym o pomoc jak mam zrobic zeby potowal mam windows xp sp 3 locale wkleilem jakby co . Prosze o pomoc wlasciciela tematu najlepiej.

Opublikowano

Jak zrobić aby można było grać z exp botem i równocześnie z kamer modem ??

Edit:

Aha i jak mam full eq to bot idzie sprzedać all ??

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

Up - po co Ci bot i kamer? Bez sensu.

Dhimon - po wklejeniu locale ie wolno już patchować gry. W bocie zaznacz by pił wszystkie rodzaje potek (ostatni rysunek)

Opublikowano (edytowane)

andrzejt17 to jak mam zrobic jak wyjda nowe patche ?? Trzeba raczej patchowac gre ...

Kumpel mi cos mowil o oddzielnej ikonce ale nie umiem tego zrobic a on nie umie dobrze wytlumaczyc mogl bys napisac tutaj posta jak to zrobic krok po kroku tak aby ktos taki jak ja (zielony) dal rade ?

ps. Zaznaczalem wszystkie opcje jakie sa tylko w potionach i zadna opcja nie zadzialala ani razu...

Edytowane przez Dhimon
Opublikowano

Odinstaluj i zainstaluj ponownie bota i nie baw się z potami, domyślna konfigutacja jest dobra.

Obejście: piszesz w notatniku metin2client.bin i zapisujesz jako metin2.bat, plik przenosisz do głównego katalogu gry i z niego uruchamiasz metina jeśli nie używasz bota.

Opublikowano

Zzrobilem tak nowy dokument napisalem w nim metin2client.bin nazwe dokumentu metin2.bat i wrzucilem do katalogu z gra i jak wlanczam wlancza sie norm,alnie notatnik ; /

• Dodaj nową pozycję...