Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra ktos jeszcze w old school?

lolzere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie moje pytanie gra z was ktos jeszcze w olda F2P? W rs3 wole sie nie bawic (ban xD) ale old to co innego.. Podobno ma zostac dodane niedlugo GE (memby beda glosowac) zreszta ciagle glosuja i nic z tego nie ma. Niedawno zauwazylem ze zniesli premium aby grac w old i sa free worldy. Problem w tym ze nie znalazlem ani jednego polaka jeszcze. Kiedy w tej grze kilka lat temu mielismy nawet swoje 2 swiaty to teraz wszystko jest tak zdziesiatkowane ze szkoda gadac. Ktory swiat jest teraz najczesciej odwiedzany przez was na f2p ew na membie?

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

No wlasnie sie dowiedzialem ;D na chat ; Polska dzis było (aż) 7 osob.

Opublikowano

Bo teraz dużo więcej ludzi zza granicy gra. Polakom nie chciało się płacić za membera żeby grać co miesiąc, to odeszli. Teraz ledwo co odżyło jak przeszło na "f2p", bo pełnoprawnym f2p tego nazwać nie można, konto i tak ma duże ograniczenia w stosunku do membera.

Opublikowano

Duzo jest ludzi którzy zaczynali grac 10 lat temu. Z wieloma mozna fajnie pogadać przewaznie dziennie na chatcie max 8 osob jest ale nie wszyscy przeciez o nim wiedzą.Members to nie problem wystarczy fletch kilkanascie godzin i ma sie bonda ale to na rs3 trzeba ogarniac wiec gra wedlug mnie ma obecnie same +. Dla mnie bonda zdobyc to nie problem ale wole grać f2p jest klimat, szybko sie nie nudzi i trudno sie zdobywa kase.

Opublikowano

Jbc mozna sie do mnie zgłaszać po jakies małe wsparcie finansowe za kilka min mi ge otworzą to będe mógł yewy sprzedać. I tak przerzucam sie na lobstery od 60 fisha ;d a to juz za 5 lvli

Opublikowano

Sam zaczelem grac na OSRS kilka dni temu i sobie na bocie gram. Troche kiepsko z tym GE bo nikt nic nie kupuje. Mam 2k Raw Trout wystawione i nikt tego nie kupuje :D

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Grałem jak miałem 12-15 lat. Z miłą chęcią wrócę. :P

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

A wracajcie wracajcie ja przez 2 dni 10 ludzi widzialem z pl wiec moze starego rsa pl da sie jeszcze uratowac. Botowania nie popieram, co najwyzej do max 60-70 kazdego skillla ;D potem was złapią to jest pewne. Skoro macie czuc starego rsa to zdobywajcie skille normalnie. Phaty po 40 k chodza. Oficjalnie oglosic mozna ze teraz to swiat 84 f2p jest najwiekszym skupiskiem pl.

Clan chat: Polska

Wbijajcie wciaz nas malo ;d

Opublikowano

A wracajcie wracajcie ja przez 2 dni 10 ludzi widzialem z pl wiec moze starego rsa pl da sie jeszcze uratowac. Botowania nie popieram, co najwyzej do max 60-70 kazdego skillla ;D potem was złapią to jest pewne. Skoro macie czuc starego rsa to zdobywajcie skille normalnie. Phaty po 40 k chodza. Oficjalnie oglosic mozna ze teraz to swiat 84 f2p jest najwiekszym skupiskiem pl.

Clan chat: Polska

Wbijajcie wciaz nas malo ;d

Swiat 84? Masz moze na mysli 384?

4641abceceaee95ad08e23aa368c733d.png

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skonczyłem gre, ze strony pl też małe zainteresowanie osrs. Jak dla mnie swietna inicjatywa jagexu ale nie powraca sie do czegos co juz umarło dawno. Wiele ludzi od 15 lat gra w tą gre ja sie pytam jaki to sens w to brnąć dalej. Gra jest trudna nudna i mecząca tak jak kiedyś, jedyne urozmaicenie to exp na potworach walki na wildzie i wydawanie kasy na zbytki. Nawet polacy próbują stać sie anglikami na clan chatach(gdy kiedys na cw nie pisalo sie gf tylko gin (i tu nie cenzuralne slowo) a gdy jakis anglojęzyk próbował zagadac pisalo sie spierdalaj), to zwykłe poniżanie się ale jak kto lubi. Ja osobiscie cisnąłem beke z ludzi na F2Psks. Zdania na poziomie podstawówki zwykłe ogólniki zero rozwinięcia najpierw idzcie do szkoły a potem w obcym języku piszcie bo lmao lol itp kazdy debil potrafi pisać. Tak gruntownie postanowiłem skonczyc gdy gaceek napisał mi o gregu(zalozyciel cc Polska) który ma teraz blizniaki. Nie polecam sie nikomu angażować  w to na serio typu kilka godzin dziennie, po prostu nie warto straconego czasu :)

Opublikowano

@GacuuŚ

Nie dzieki nie daje nikomu konta dorobilem sie na nim kilku bo 10 M, 3 postacie mi zbanowano za bota (bo kto by tracil czas na gre wbicie jednego skilla na 99 to przynajmniej 1 mies siedzenia 24 h na dobe (powalilo kogos?) no i nie chce tego co mi zostalo 10 m oddawac bo to napedza ludzi do gry a od dzis jestem oficjalnym jej wrogiem. Trzym sie. Pzdr

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pana Up prosze nie słuchać bo to zwykły frajer który nie rozumie tej gry więc nie powinien w nią grać. Polaków jest bardzo dużo tylko wystarczy znać CC na którym aktualnie tj. 04.03 siedzi 43ch polaków.

Gra zaczyna się na światach p2p gdzie do zrobienia jest koło 150 questów, bardzo dużo bossów, mini gier itp. Żeby tego było mało, jeśli ogarnia się rozgrywke jest się w stanie zarabiać około 10zł/h przez farmienie, i nikt nie mówi że trzeba mieć do tego wysokie lvl'e :) Więcej nie będę pisał bo tej społeczności nie potrzeba ludzi pokroju @lolzere który tak naprawdę uja się zna, a próbuje się wypowiadać. Ci normalni gracze mogą się śmiało do mnie odzywać, a ja chętnie podam wam nazwę CC gdzie znajdziecie Polaków i zajebistą atmosferę wliczając wspólne bicie bosów czy inne eventy. Ja gram i na dzień dzisiejszy dysponuje bankiem wartości 158m :)

RSN : Tomcio

Jak coś to walić śmiało.

Sygnatura.

Opublikowano

@ZerV

Pisz sobie co chcesz mnie ta gra juz nie obchodzi a ty się zwyczajnie pogrążasz grasz w cos co nie ma przyszłosci jest spalone a ludzie tam grający to w wiekszosci przypadków ludzie ktorzy zarabiaja farmiąc kase a potem sprzedajac na swoich pseudo stronach. Zycze wam powodzenia tym 43 osobom, ja sie ciesze ze udalo mi się po 3 tyg przestac grac i gacek równiez przestał choc kupił sobie memba. Szkoda czasu na coś takiego a że ty lubisz godziny spędzac przed komputerem to twoja sprawa. Czy wiesz ze twoje 158m mozesz upuscic w 0.01s uzywajac funkcji drop? A ile te 158 m zarabiales jest sens powiedz ? Ja moze nie jestem jakims pro gamerem gralem tylko dla zabawy i aby sie zrelaksowac, pierwszy raz tą gre widzialem jak mialem 8 lat i od czasu do czasu w nią grałem przez 10 lat aby patrzec co sie zmieniło itp. Czy to jest powod aby nazwać mnie frajerem? Zastanów sie co ty wgl wyrabiasz. Stary rs umarł, ten dział umarł, nikt w to nie gra i lepiej niech sie nie pakuje.

https://www.youtube.com/watch?v=xtkFbWzyn0g - Moze zachęci Cię do refleksji, polecam rowniez filmy o tym jak rs zmienial sie z biegiem lat, co działo sie z top graczami i jak oni skonczyli.

I h*j mnie to obchodzi co o mnie myslisz cebulaku.

Opublikowano

To upuszczaj te moje miliony :D Żal Ci dupe ściska bo do niczego nie doszedłeś. Gra jak każda inna, więc nie rozumiem czemu akurat w tą grę nie warto grać lol. Rs umarł? To mi wystarczy żeby skończyć z Tobą dyskutować.

afieWOS.jpg

@lolzere

Pisze się c**j inteligencie.

Sygnatura.

Opublikowano

Mój kraj taki piękny.
Zrzeszaj ludzi do wspólnej gry a kilkanaście postów dalej wyzywaj ich od cebuli <3

Gram sobie OSRS, jeszcze G.E. nie jest odblokowane a skille już 40+ :X

Muffa5a ( i IronMan skiller Sl1w)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...