Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga

912384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie jak moge zobaczyc kiedy bedę mial awans ? i czy mozna to zobaczyc.

I jeszcze jedna sprawa ogladalem kilka jutuberów i na końcu meczów pokazuje sie im takie białe tło i pisze tam np.MVP ile ma itp. jak to właczyc?

Pomozecie? :)?

Opublikowano

Możesz sobie jedynie wyliczać awans.

Ja wyliczylem tak że +/- co 4 mecze oporowe mam awans.

Czyli:

4 mecze win typu 16:6, 16:10 itp i awans do s6.

1 mecz win jako s6, pozniej 2 przegrane jako s6 pozniej 1 wygrany jako s6 mecze typu 16-14 i nie spadlem na szczescie.

Pozniej next wygrany i g1 a wygrany mecz to 16:14.

Można sie domyslać tylko, jeśli otwierasz i jesteś na plusie z KD tak 2-3 to szybki awans pójdzie.

Opublikowano

Ja mam aktulanie od dołu: (w każdych meczach prawie mialem z 4-5 gwiazdek i top1 top2 w tabeli)

16;4 wygrana 

8;16 przegrana

16;4 wygrana

7;16 przegrana

12;16 przegrana

16;9 wygrana

3;11 wygrana

9;16 wygrana

I wlasnie niewiem kiedy moge liczyc na awans (aktualnie mam silver IV) mialem juz silver elite ale spadlem bo przegrlem 4 z rzędu ;/

Opublikowano

Ja mam aktulanie od dołu: (w każdych meczach prawie mialem z 4-5 gwiazdek i top1 top2 w tabeli)

16;4 wygrana 

8;16 przegrana

16;4 wygrana

7;16 przegrana

12;16 przegrana

16;9 wygrana

3;11 wygrana

9;16 wygrana

I wlasnie niewiem kiedy moge liczyc na awans (aktualnie mam silver IV) mialem juz silver elite ale spadlem bo przegrlem 4 z rzędu ;/

Musisz mieć 3-4 wygrane pod rząd, ewentualnie remis. Przegrane nie mogą się przeplatać z wygranymi.

Opublikowano

Te obliczanie średnio się sprawdza..... Wbiłem range po czym wygrałem 10 pod rzad gdzie przeważnie moje mvp było największe a promo nie dostałem...

LukaSuper.png

Opublikowano

awans jest różnie, nie ma na to sposobów i reguł. Jak dobrze grasz, otwierasz i masz dużo MVP to kwestia 2-3 winów.

Opublikowano

16;4 wygrana 

8;16 przegrana

16;4 wygrana

7;16 przegrana

12;16 przegrana

16;9 wygrana

3;11 wygrana

9;16 wygrana

Wygrasz jeszcze 1-2 pokolei bez przegranej mecze typu ze 10 rund dla przeciwnika 16 dla Ciebie i awans powinien być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...