Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps'ami

Hienas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z fpsami w clearviev jedynym emulatorem na którym normalnie mogłem pograć na colorado był doom. Mam freezy kiedy chcę przy celować lub ktoś mnie rushuje. Gram w Survivalmmo. Ktoś ma jakieś sposoby? Opcje lub inne bajery? Cienie mam wyłączone. Kompa mam słabego, ale mój kolega który ma kompa za 4k również ma ten problem.

Opublikowano

Mam problem z fpsami w clearviev jedynym emulatorem na którym normalnie mogłem pograć na colorado był doom. Mam freezy kiedy chcę przy celować lub ktoś mnie rushuje. Gram w Survivalmmo. Ktoś ma jakieś sposoby? Opcje lub inne bajery? Cienie mam wyłączone. Kompa mam słabego, ale mój kolega który ma kompa za 4k również ma ten problem.

Ustawienia na low , Jaki dokładnie masz komputer ??

­

Opublikowano

Nie, np i innych emulatorach nie miałem tam spadków fpsów, nie gram w inne gry ^^

1. Może być spowodowane to tym że masz zbyt mało ramu bo minimalna opcja to 4 gb ram ja mam 8gb ram i mi chodzi gra tak na 30-40 fps czasem spadnie niżej

2. Każdy emulator jest  inny.Inaczej wygląda np: Jest mniej elementów niż na innych emulatorach: mniejsza roślinność,szczegóły graficzne,cienie itp 

Opublikowano

1. Może być spowodowane to tym że masz zbyt mało ramu bo minimalna opcja to 4 gb ram ja mam 8gb ram i mi chodzi gra tak na 30-40 fps czasem spadnie niżej

2. Każdy emulator jest  inny.Inaczej wygląda np: Jest mniej elementów niż na innych emulatorach: mniejsza roślinność,szczegóły graficzne,cienie itp 

Pisał że ma 4gb 

Nie, np i innych emulatorach nie miałem tam spadków fpsów, nie gram w inne gry ^^

Daj na low ,użyj jakiegoś gamebostera ,przeinstaluj gre ,daj piorytet na wysoki usun folder arktos z moich dokumentów  

­

Opublikowano

Pisał że ma 4gb 

Daj na low ,użyj jakiegoś gamebostera ,przeinstaluj gre ,daj piorytet na wysoki usun folder arktos z moich dokumentów  

Wiem że ma 4gb ram ale pisze że lepiej mieć 8 niż 4 bo 4 to minimum 

Opublikowano

To wszystko trochę pomogło, a wie ktoś jak wyłączyć całkowicie trawe dla polepszenia fpsów?

Są takie configi na unknowcheats, ale grzebanie w plikach gry =ban

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Znalazłem dwa tematy ale nie wiem jak to zrobić i czy one są aktualne oraz czy działają na sg ;p 

Na prawdę nie warto się w to bawić.Na sg dostaniesz szybko bana 

­

Opublikowano

Na prawdę nie warto się w to bawić.Na sg dostaniesz szybko bana 

Dodam tylko że mają własnego antycheata który jest bardzo dobrze zabezpieczony i ciężko go obejść  

Opublikowano

Ale ja nie chce cheata ;p Tylko zmiana w plikach a to nie jest banowalne na sg czytałem ;p Nic nie ma o zmianach w plikach na w iss ;p 

Opublikowano

Ale ja nie chce cheata ;p Tylko zmiana w plikach a to nie jest banowalne na sg czytałem ;p Nic nie ma o zmianach w plikach na w iss ;p 

Wyobraź sobie ze typ leży na glebie w trawie i ty go nie widzisz , a bez trawy ... ?

­

Opublikowano

Nie chodzi o to że chcesz cheata 

Ogólnie każda ingerencja w pliki gry jest karana banem bo już przy nich majstrowałeś to nie jest nigdzie napisane ale da się za to bana wyłapać  bo np taka ingerencja w pliki wyłączała całkowicie trawę i była to przewaga nad innymi graczami.

@EnsonPL akurat gdy ja pisałem ty napisałeś ;)

Opublikowano

Pomożecie? ;D Poprzekładam itemki na kolegi konto, więc nic nie strace ;p Nie da sie tego wykryć ;p Chcę to zrobić na poprawę fpsów, żebym kogoś leżacego w trawie na low terrain nie zobaczył to musiał bym być ślepy bez jednego oka :D Dużo ludzi tego używa, na whitestonie miesiąc temu były typy które z 5story ze snajpy potrafiły mnie celnąć przez 2 thribushe i to nie było ze stałem i nick widzieli ;p Ktoś usunął linki do tematów z tym ;p 

Drugie pytanie: Jak można wykorzystać makro oprócz szybkiego leczenia się?

Opublikowano

Pomożecie? ;D Poprzekładam itemki na kolegi konto, więc nic nie strace ;p Nie da sie tego wykryć ;p Chcę to zrobić na poprawę fpsów, żebym kogoś leżacego w trawie na low terrain nie zobaczył to musiał bym być ślepy bez jednego oka :D Dużo ludzi tego używa, na whitestonie miesiąc temu były typy które z 5story ze snajpy potrafiły mnie celnąć przez 2 thribushe i to nie było ze stałem i nick widzieli ;p Ktoś usunął linki do tematów z tym ;p 

Drugie pytanie: Jak można wykorzystać makro oprócz szybkiego leczenia się?

Barykady ? 

­

Opublikowano

Dobra może teraz pomożecie :D

Ściągnąłem injector ale kiedy go odpalam wyskakuje strona i pisze hacks found in your system. Typek napisał "change md5" Więc ściągnąłem ten program  tylko czego md5 mam zmienić ? Pliku dll? Injectora? gry?

Hacks found in your=system nie masz bana ?

­

Opublikowano

Nie, bo nie loguje się do gry tylko od razu wywala :)

Zmieniłem md5 nie wykrywa "hacka" zinjectowałem ten plik, ale nic to nie pomogło :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...