Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FunnyGuilds wgranie tab listy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały czas tak mam , już podaje : 1vs1 , aAntiSpam,AdminShop,AuthMe,AutoMessage,BackPack,Blood,BloodMoon,CapsLock,ChestShop,ClearLag,ClearChat,ColoredSigns,CombatLog,CustomCommands,eastStone,eastjestpacks,EnchantMore,Essentials,expZeStone,Frame-

Protect,FunnyGuidls,HealthBar,HoloAPI,iConomy,JoinMessage,MobArena,MultiKill,NCP,OpenINVl,NoSwear,NoPL,OtherDrops,PermssionsEx,PlayerHeads,PluginMetric,RandomLocation,SetRankPEX,Vault,WorldEdit,WorldGuard,upade/upader,TreasureChest,TagAPI,Vault i skript to są wszystkie.

Opublikowano

Cały czas tak mam , już podaje : 1vs1 , aAntiSpam,AdminShop,AuthMe,AutoMessage,BackPack,Blood,BloodMoon,CapsLock,ChestShop,ClearLag,ClearChat,ColoredSigns,CombatLog,CustomCommands,eastStone,eastjestpacks,EnchantMore,Essentials,expZeStone,Frame-

Protect,FunnyGuidls,HealthBar,HoloAPI,iConomy,JoinMessage,MobArena,MultiKill,NCP,OpenINVl,NoSwear,NoPL,OtherDrops,PermssionsEx,PlayerHeads,PluginMetric,RandomLocation,SetRankPEX,Vault,WorldEdit,WorldGuard,upade/upader,TreasureChest,TagAPI,Vault i skript to są wszystkie.

A wśród wymienionych, są takie które liczą jakiś ranking?

Może podaj skrypty jakie masz?

Opublikowano

Usuń tab listę. Nie dodaje uroku serwerowe serwerowi. Jeśli masz na nią parcie napisz ja w skrypt. Albo użyj do tego innego pluginu. Nie polecam jej.

Pomogłem ?

Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...