Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy inpost ma totalnie w***ne na to jakie listy sie wysyla?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj o godzinie 9 wyslal koles do mnie chlodzenie w ŁODZI. No okej i od 18 jest status

Tychy

Przyjęta w oddziale

Do tychów mam 10km To k***a serio tak przywiez mi to xD Bez przesady ze siedzi na odzdziale od 22godzin chocj est 10km odemnie. TO jest przesada juz widze jaki inpost ma rozpizdziel k***a. Dojedzie to do mnie dzis?

Opublikowano

O co dokładnie chcesz nas spytać? ... 

Zadzwoń do nich na odział i zapytaj się co i jak.

Nie jesteśmy jasnowidzami więc nie wiemy czy przyjdzie do Ciebie dziś ta paczka. 

Postaraj się nie używać wulgaryzmów na forum.

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Czy ktos z tego forum tez zostal tak olany przez inpost. Paczka idzie Paczka Pocztowa Priorytetowa czyli 1 dzien jak przed 15 nadana nadana o 8  a inpost od 22 godzin trzymie ja na odzdziale

Opublikowano

Czas dostarczenia paczki jest taki sam, nie ważne czy mieszkasz w tym samym bloku co ich biuro, czy na 2 końcu polski.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...