Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne klikanie "2,3,4"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam prosbe do was. Czy jest cos takiego albo czy byscie mogli ogarnac, by mi klikalo numerek "2,3,4" do 3 minuty.
Jeżeli zrobilibyscie to w AutoII to jak cos nie ogarniam programu totalnie, wiec jak podacie jakies skrypty albo cos to napiszcie mi gdzie mam to wkleic/przepisac itd ;) Licze na pomoc, daje + 

Opublikowano

Spróbuj wykorzystać programy typu tasker, ja polecam program mouse and keyboard recorder można na nim postawić spokojnie bota. Jeśli jednak cię interesuje tylko bot działający w tle to możesz się pobawić w virtualbox 

Opublikowano

Pobierasz program > instalujesz go (najlepiej pełną wersje) > odpalasz metka > odpalasz program > idziesz w miejsce gdzie ma expić > klikasz w programie "record" i expisz np 5-10min > po tym klikasz stop i ustawiasz program, żeby powtarzał to w nieskończoność. Myślę, że sobie sam poradzisz 

Opublikowano

No dobra, pojde expic albo np cos bede robil by to powtarzał :D Ale nic tam czasu ani nic nie klikac?? bym nie namieszał :X iii potem jak mam to ustawic by powtarzał 

Opublikowano

Po prostu klikasz "record" nic nie musisz wtedy ustawiać, jak już nagrasz to wchodzisz w zakładkę "repeat" i wpisujesz np: "9999" i klikasz "repeat".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...