Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To czy to xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1, ale na Twoim miejscu poszukałbym opinii. Spotkałem się z tego typu bluzami/tshirtami, kosztowały 10-14 dolarów i jakość była strasznie podła.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Tragedia, jak kogoś takiego się zobaczy na mieście, to tylko podejść i wyśmiać mu się w twarz.

Co to ma być za moda ? jakieś zwierzaczki, ubierz sobie jeszcze do tego czapeczkę z uszami lub takie z myszką miki, lub ubierz do tego rurki i ciota jak malowana.

Opublikowano

1. Jakiś pomysł jest, chociaż w tych kolorach bluza może słabo wyglądać.

Dwójka to taki zimowy sweter od babci w wyższej rozdzielczości.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Mod pedaale napisałem swoją opinie więc powinieneś ją uszanować, nie każdy ma taki styl jak ty ? więc nie musisz mnie nagradzać kolejnymi warnami bo i tak je mam głęboko w duupie tak samo jak i ciebie, dodam że autor tematu sam stworzył go aby poznać innych opinie, to że ty się z nią nie zgadzasz nie znaczy że inni muszą, nie każdy jest po prostu ciotą.

Opublikowano

Mod pedaale napisałem swoją opinie więc powinieneś ją uszanować, nie każdy ma taki styl jak ty ? więc nie musisz mnie nagradzać kolejnymi warnami bo i tak je mam głęboko w duupie tak samo jak i ciebie, dodam że autor tematu sam stworzył go aby poznać innych opinie, to że ty się z nią nie zgadzasz nie znaczy że inni muszą, nie każdy jest po prostu ciotą.

0002Q27XG8SB8543-C411.jpg

Jedynka moim zdaniem lepsza, ale ten sklep... Mogą to być po prostu kiepskiej jakości materiały z fajnym druczkiem żeby się dobrze sprzedawało. Lepiej poszukać takiej w sklepie lub znaleźć jakiś sprawdzony sklep online. ;)

Opublikowano

Tragedia, jak kogoś takiego się zobaczy na mieście, to tylko podejść i wyśmiać mu się w twarz.

Co to ma być za moda ? jakieś zwierzaczki, ubierz sobie jeszcze do tego czapeczkę z uszami lub takie z myszką miki, lub ubierz do tego rurki i ciota jak malowana.

czemu mnie wyzywasz andrzej od pedałow chodze w dresach a taka bluza nie czyni mnie homo

Opublikowano

Niech każdy chodzi w czym chce xD Nie zawsze inne ubranie = inna orientacja. Bądźmy chociaż trochę tolerancyjni ale...nie ukrywam - wolałbym widzieć w tym jakąś dziewczynę ( w 2 ) ..Kompletnie nie mój styl no ale każdy ma inny :D

Opublikowano

zadne, matko ale moda wsrod gimbow, jak to wogole wyglada makabra xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

bluza najeczka na zamejk czarna albo popielata

do tego dzinsy lee ciemne

no i buciki zalezy normalne czarne adaski

i wygladam jak czlowiek

to nie zmiena faktu ze wasz ubior poprawia mi nastroj jak czekam na autobus do pracy, a z innego wychodza dzieciory w takich ciuszkach xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

nie na ubieram rurek. jak nie wiesz co to dobre dzinsy to sie nie odzywaj, wroc do swoich bluz z super nadrukami lepiej.

Opublikowano

­bardziej gówniano-pedalskich nie było?

rogosline spedaliłeś się, pozdrawiam. /rej

Opublikowano

Moja babcia mogła by uszyć taki sweter nie dość że bym zaoszczędził to jeszcze lepsza jakość :D

6jnc40.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...