Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Tut] Jak Uruchomić Expboty Easymetin2 Lonely - Wszystkie Wersje

Nalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że w bocie jest opcja że nasza postać nie podnosi jakiś itemów. A czy da się zrobić aby bot sellał wybrane itemki?

Edit:

Mam najnowszą wersje.

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

Witam,

Ja zrobiłem wszystko jak w instrukcji, lecz jak uruchamiam EasyMetin2, normalnie się uruchamia, wbijam na konto, postac, ale jak wchodze do gry to mam laga, że nie widze swojej postaci, tylko tło, skille ... W EasyMetin2 pisze " Wczytywanie ... Uruchamianie gry, czekaj.

Wiecie jak to naprawić? Bylbym bardzo wdzięczny!

Z góry dziękuję!

Pozdrawiam!

Nister00

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam,

Ja zrobiłem wszystko jak w instrukcji, lecz jak uruchamiam EasyMetin2, normalnie się uruchamia, wbijam na konto, postac, ale jak wchodze do gry to mam laga, że nie widze swojej postaci, tylko tło, skille ... W EasyMetin2 pisze " Wczytywanie ... Uruchamianie gry, czekaj.

Wiecie jak to naprawić? Bylbym bardzo wdzięczny!

Z góry dziękuję!

Pozdrawiam!

Nister00

Locale musisz wrzucic do folderu z grą dokladniej do metin2/pack i wszystko bedzie okej.

mam nadzieje ze ktos mi pomoze co zrobic zeby bot potowal sie sam

Opublikowano

Nister, jaki serwer i system?

Kamcio w jakimi języku masz poty w grze? Mają być po niemiecku. Jeśli masz po polsku to nie wkleiłeś locale_pl albo masz je nadpisane przez torrenta,

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Tak dokładnie xD Jak są w pl to nie działa, a jak sie zmieni w bocie na pl to wyskakują erosy z c++

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

A jesli nie mam potionow po niemiecku a wkleilem locale to co zle robie ? wklejam locale patchuje metina i torentuje wlacza sie metin wychodze z niego i wlanczam przez bota i nie potuje a poty nie sa po niemiecku ;/

• Dodaj nową pozycję...