Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem podczas patchowania

michalpole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma zakładki z problemami a nie wiem gdzie pisać więc napisze tu więc mam problem z grą smite wyskakuje mi problem podczas pathowania "Failed to start Hi-Rezi studios Authenticate and Update service".

Próbowałem sprawdzać instalke ze zgodnością ale wyskakuje error "wystąpił nieoczekiwany błąd. kreator rozwiązywania problemów nie może kontynuować ....

Proszę o jak najszybszą odpowiedź bo gra mi działała ale jak ją raz odinstalowałem i chciałem wrócić po przerwie to wyskakuje mi ten problem...

Opublikowano

Nie masz appki typu : Hi-Rez diagnostic and support ? Zawsze przy instalacji smite ta aplikacja się instaluje.

LukaSuper.png

Opublikowano

Nie masz appki typu : Hi-Rez diagnostic and support ? Zawsze przy instalacji smite ta aplikacja się instaluje.

po instalowaniu mam a jak wychoskoczy błąd z patchowaniem i klikne finish to folder znika i nie mam tej apki a jak nie wcisne ok i zostawiam to okno i próbuje odpalić tą apke to nie chce się włączyć

Opublikowano

przeinstalowales?czasami sie pojawiaja takie bledy przy wprowadzaniu nowych patchow wiesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...