Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Levelowanie konta z VPSem

lepox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam Virtual Private Server, który jest postawiony na Linux.

Parametry:

- Procesor 2x 2.5GHz

- 3GB RAM

- Dysk SSD 50GB

I moje pytanie, to jak zrobić, aby bot levelował mi konto w LoL i aby wszystko było na tym VPSie ?

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

Opublikowano

Wątpię, aby ktoś udzielił ci takiej odpowiedzi. Wiem, że są programy do tego, ale nie zagłębiałam się w ten temat. Raczej za darmo nikt ci tego nie powie.

Opublikowano

Na Linuxie bedzie ciezko jesli sie na nim nie znasz wiec jezeli masz taka mozliwosc to lepiej zainstalowac Windows Server. Jednak jesli tak bardzo chcesz to po pierwsze musialbys sie polaczyc do niego czyms takim jak Remote Desktop Control.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Albo instalujesz windows server zamiast linuxa, albo bawisz sie w WinE i ciągłe problemy z crashami bugsplatami i innymi błedami ;) innej opcji nie ma

sygnae.jpg

Opublikowano

@Edit:

Czy VoliBOT wraz z innymi potrzebnymi rzeczami pójdzie na VPS bez karty graficznej ?

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

Opublikowano

@Edit:

Czy VoliBOT wraz z innymi potrzebnymi rzeczami pójdzie na VPS bez karty graficznej ?

LoL tam nie pójdzie xD

Opublikowano

Jesli bedzizesz uzywal Windows Server to pojdzie

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

LoL tam nie pójdzie xD

Istnieje coś takiego jak wbudowany chipset graficzny, zakładająć że VPS wynajmują laiki, udostępniają im Remote Desktop więc większość dostawców VPS posiada takowy układ w swoich maszynach. Dzielenie maszyny na VPS wymaga dobrego procesora, a większość dobrych procesorów ma już taki układ graficzny. Chyba że wzioł z promocji jakiegoś starego AMD'ka. VoliBot jest clientless, więc wystarczą same sterowniki grafiki zeby lol nie wywalil mu błędu.

sygnae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...