Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nagrywaniem Screencast'em.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałem się ostatnio wziąść(Wsiąć xD) za działalność na "JuTubie" lecz nie miałem tematu kanału. Wpadło mi do mojego móżdżku zrobie kanału poświęconemu tylko systemowi Android i jego aplikacjiami oraz grami.

Znalazłem świetny program do zgrywania obrazu z telefonu który wymaga root'a. Wziąłem się za nagrywanie materiału z gry FIFA 15 Ultimate Team :D Włączam nagrywanie, przechodze do aplikacji, nagrywam to co potrzebuje i podczas sprawdzania materiału na kompie, przeżyłem szok!! :O. Podczaś gdy wchodze do gry to rozbija mi się obraż na jakby 3 części i zamazuje to wszystko jakimiś paskami. Nw co to może być więc przysyłam nagranie. Proszę o odpowiedz:D

Mój fon to Samsung Galaxy S Advence chyba z tego co wiem to ten z nowszych modeli kupiony rok temu.

Załącznik nie łyka pliku więc daje link do speed'iego. Sory jeżeli jest to tu nie dozwolone.

http://speedy.sh/U57wK/video-0.mp4

Proszę :3 Oto skan!

https://www.virustotal.com/pl/file/a5eb03c4151d61e7c28dd09faaeab6a563751d300a1c68a62fcec5c3ef41407a/analysis/

Opublikowano

Dodaj skan, masz 2 h.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano
Mój fon to Samsung Galaxy S Advence chyba z tego co wiem to ten z nowszych modeli kupiony rok temu.

Zdechłem. Jego premiera miala 3 lata temu.

Wątpie by taki telefon uciągnął screencasta + fife..

Nie dziw się że paski masz jakieś. Spróbuj pogrzebać w ustawieniach aplikacji do nagrywania. Ostatecznie... Kup lepszy telefon 

#teams4bal

Opublikowano

Zdechłem. Jego premiera miala 3 lata temu.

Wątpie by taki telefonarrow-10x10.png uciągnął screencasta + fife..

Nie dziw się że paski masz jakieś. Spróbuj pogrzebać w ustawieniach aplikacji do nagrywania. Ostatecznie... Kup lepszy telefonarrow-10x10.png

Daj pieniądze na lepszy telefon. Proste :3

Telefon był kupowany rok temu. Chodzi wyśmienicie. Podczas nagrywania mam zero lagów :3 Widziałem tablety które chodziły gorzej niż mój telefon. Może i miała premierę 3 lata temu. Lecz moja siostra ma pierwszy model z 2012 który ma niecałe 400 ramu i męczy się przy systemie 2.2.3 :3 A mi miło chodzi na +4.1.

Poradziłem sobie sam. Myślę że sam post kolegi jest postem nic wnoszącym do samego tematu. Proszę o zamknięcie tego tematu. Dziękuje za same chęci.

Edit. Wystarczyło ustawić rotacje czego wcześniej nie robiłem :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...