-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
McStaller
McStaller
Witam, otóż ostatnio czyściłem laptopa i byłem zmuszony zainstalować mu nowego Windowsa. Przed wgraniem oczywiście zgrałem wszystkie pliki mi potrzebne typu: dokumenty, filmy, muzyka itp. na dysk przenośny. Po wgraniu nowego Windowsa i przeniesieniu tych plików na partycję, przy otwieraniu tych folderów np. z filmami i muzyką - komputer mi się ścina prawie cały czas, może mam sekunde na zrobienie jakiejś akcji i znowu ścina (kiedyś wywalało blue screen). Cierpliwe czekając po 20 mintach zresetowałem laptopa. Po resecie sprawdzało mi w chkdsk partycje C:\ (pierwszy raz pominąłem), ale kiedy ujrzałem że wyskakuje mi błąd o uszkodzonym pliku zresetowałem jeszcze raz i tym razem dopuściłem laptop do przeskanowania dysku. Poniżej zamieszczam zdjęcia wszystkie zdjęcia z błędami jakie mi wyskoczyły:
1. Zdjęcie z błędem "Niepowodzenie wyświetlenia opcji zabezpieczeń i wyłączenia" było robione podczas uruchamiania menadżera zadań gdy laptop był zawieszony
2. Zdjęcia z błędem "Uszkodzony plik" były robione podczas pierwszego chkdsk dysku C:\ i pominięcia go.

3. Podczas chkdsk partycji C:\ usuwało segmenty rekordów, wpisów oraz odzyskiwało pliki.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.